er det så forkert at være enlig?

er dybt rystet.. er her til aften modtaget en besked fra en jeg aldrig har mødt og han kender mig på ingen måde. i beskeden stod at det var uansvarligt og burde være ulovligt at få et barn uden en mand ved sin side. og ja jeg havde da regnet med at skulle have et barn med en mand jeg elskede men da abort ikke er for mig og manden skred så valgte jeg det alligevel og jeg kunne ikke være lykkeligere og glæde mig mere.. men er godt nok stødt over den udtalelse .. kan slet ikke komme mig over den besked .. havde brug for at få det ud fordi jeg virkelig er chokeret !

09-02-2013
SophiePichardt
SophiePichardt
Barn på 3 år og 1 måneder

SimoneIsabell kan godt forstå din frustration !! har vært til møde med kommunen og de kunne godt se det var barnets far der er helt væk. så skal ikke havre kontakt med dem mere. håber det hele falder på plads for dig. bare fordi man er alene er man ikke mindre egnet til at opfostre et barn. Du skal nok klare den

18-02-2013
SophiePichardt
SophiePichardt

Jeg sidder i samme situation, der er kommet indberetninger til kommunen om at jeg ikke kan tage vare på et barn uden en far ved ens side. 

Det er utroligt at folk kan have så ondt i røven.

Er sikker på at mig og baby nok skal komme til at klare os mere end fantastisk - og udenvidere komme lykkeligt gennem livet med den opbakning der ligger bag. og ikke fordi der er en far med i billedet.

18-02-2013
SimoneIsabell
SimoneIsabell

Jeg syntes på ingen måde at det er uansvarligt, hvis du giver dit barn al den kærlighed han/ hun har brug for.. Og er en god mor..

Jeg blev gravid i 2011 og har en søn på 17 måneder nu.. Min kæreste ( barnets far)
Ville ikke have det.. Og blev skide sur og sagde de mest modbydelige ting til mig dengang.. Men jeg ville beholde det...
Og jeg har altid sagt jeg aldrig skal have en abort,

Så efter nogle måneder flyttede vi sammen og er sammen nu også..

Der skal 2 til at lave et barn, så hvis barnets far ikke er moden nok til at tage sig af et barn er det jo hans fejl:)

Sådan er der desværre nogle mænd der er..

15-02-2013
Mor88
Mor88

Narrøv! Andet er der ikke og sige

12-02-2013
CaLiHa666
CaLiHa666

mocuisle83 tak for dit søde indlæg.. og thumps up til dig også !! og tillykke med det .. hvis faren vælger fra er det hans tab.. har det på samme måde med faren til min søn.. de går glip af så meget !! og vi skal bare nyde det !! ;)

12-02-2013
SophiePichardt
SophiePichardt

taaak for jeres indlæg damer .. havde brug for lidt positive spark bag i.. men selvfølgelig holder jeg hovedet koldt .. glæder mig så meget til mit nye liv!! men blev sgu bare noget chokeret over en dybt fremmed vælger at skrive sådan.. (: men alene eller ej skal man helt sikkert vælge sit barn frem for.abort

12-02-2013
SophiePichardt
SophiePichardt

Gad vide om det er mit kommende barns far der har udtalt det :-D hop op og fald ned på det. Der er ingen grund til at lade det gå dig på. Men jeg forstår dig godt. Over and All er jeg glad for mit valg, men der er da dage hvor sådanne bemærkninger går mig på.

09-02-2013
Smedens
Smedens

Når ting sker så sker det. Du har ikke bedt og ønsket de omstændigheder. Han er nok misundelig. Stakkels ham. Godt han reelt ikke er en del af dit liv!
Jeg ville også have valgt at få barnet.
Go karma kram herfra

09-02-2013
CiciBJ
CiciBJ
Barn på 1 år og 7 måneder

Dén besked siger ALT om ham! Sikke en kæmpe NAR!! Hvad fanden bilder han sig ind!?!
Jeg synes det er super flot at du vælger at beholde barnet! Ville jeg også have gjort! Og havde jeg nu som 34 årig ikke haft en mand i mit liv, og ikke min skønne datter, ville jeg have ladet mig inseminere!
Please, lad være med at lade sådan en klaphat slå dig ud af kurs!

3 Kæmpe knus fra mig 3

09-02-2013
Maja78
Maja78
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...