Åååååh.. Hvordan får jeg ham dog til og holde kæft!!!!!

Er ved og blive sindsyg herhjemme. Hver dag hele tiden og konstant snakker han og snakker og snakker og snakker og spørg og snakker og spørg lidt mere. Det er min søn på 5 år og jeg bliver snart skør. Og hvis tingene ikk går lige i det tempo han gerne lige vil så begynder han med sårn beklagende tone og hvorfor det ikk går hurtigt nok og hva jeg lige laver og ååååårk jeg bliver skør!!! Nogen ideer til hvordan jeg kan få hans snakketøj til og være lukket lidt???

10-02-2013
najanut
najanut

Seriøst! Hvorfor gør I Jer kloge på Najas barn her i 2021, når nu opslaget er fra 2013?

Det er ikke aktuelt længere. Og hold da op hvor I dømmer hende. Jeg kan 100% forstå Najas ønske om at få sønnen til at holde kæft. Min datter snakker konstant, andre kommenterer også på at hun snakker meget. Det har hun gjort siden hun var 3 år - hun er nu 6 år og det kan godt være temmelig trættende og anstrengende at ørerene ikke kan få en pause for den konstante snakken løs. Især fordi det ofte er ligegyldigheder eller gentagelser. Og jo børns snak kan også være ligegyldigt. Når det er sengetid og man skal læse godnathistorie så er det altså rimelig ligegyldigt om Mormor har en blå eller sort strømpe. Når børn snakker meget, i hvert fald min datter - så er det især om aftenen et forsøg på at trække tiden ud.

Desuden har Naja selv kommet med info om årsagen til hendes søns snakken, i et indlæg længere nede skrevet d. 12-02-2013.

Så et råd herfra. LÆS ÅRSTALLET PÅ ET INDLÆG, kun sådan kan I se om det stadig er RELEVANT at komme med et svar.

01-11-2021
Henr83
Henr83
Baby på 7 måneder

Du skal prøve at være glad for, at han snakker så meget! Hellere det end at han altid er stille og tilbageholden. Han vil frem i verden og har en god energi, og så bliver man også kun god til at snakke, hvis man øver sig på det.

Så sæt pris på hans sproglige udvikling og forsøg at tag nogle pauser i ny og næ, når dit hoved har brug for en pause. Du skal for alt i verden ikke stoppe ham. Og så sker der jo heller intet ved at sige, at du ikke kender svarene på hans spørgsmål. Det er jo ikke altid man har energi til at forklare verdens sammenhænge

31-10-2021
Emma_P
Emma_P
Barn på 3 år og 5 måneder

Hvad med at snakke med ham? Børn kommer i en alder hvor de spørger om alt muligt. Og gerne konstant. Det bliver kun værre hvis de bliver ignoreret. Han bliver "irriterende" fordi han optager din tid. Skulle man overveje inden man får børn.

31-10-2021
Christina90
Christina90
Baby på 6 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

25-10-2021
JannePEterson
JannePEterson

Åha lige en lille Update... Har fundet grunden til han snakker konstant... Han er træt den lille dreng. Han sover dårligt om natten fordi han har fået maveinfluenza :( så hjemmehygge med ekstra søvn og film og dynens sofaen bliver det til de næste par dage :)

12-02-2013
najanut
najanut

Hehe plums det lyder præcis som herhjemme :) men Idag har han slet ikk været slem syns jeg :) tror mere og mere det var fordi jeg bare var så træt pga dårlig søvn og Blop der sparkede og værken i fødderne :) men nogle dage er snakketøjet bare i orden :P

11-02-2013
najanut
najanut

Hehe ja Rikkeolson det er lige netop det man bliver :) men ja de lærer og bliver klogere ved og spørge løs :) kan også være det bare er mig der er lidt overfølsom her sidst i min graviditet :P er meget træt for tiden og det har ikk været slemt før syns jeg ikke men kan være jeg bare er mere obs på hvor meget han snakker nu fordi jeg selv går og er lidt småttræt :)

11-02-2013
najanut
najanut

Enig med Oscars_mor...

11-02-2013
camilla86
camilla86

Jamen han har en cd spiller på sit værelse :) der kan han godt li og høre noget klassisk musik... Som der er sammen sat til børn :) men som du skriver oscars_mor kommer han hele tiden ind og skal fortælle noget. Skal så også lige sige at vi ikke har tv herhjemme, så det kan han heller ikk bare sårn lige se.. Men opfordrer ham tit til og lege.. Men ved ikk om det bare er mig der er lidt mere overfølsom her de sidste uger inden lillebror kommer. Har termin 16/4.. :) og er lidt stresset her skole og om vi når og få en ny lejlighed inden lillebror melder sin ankomst og sårn :) mening sad vi faktisk en hel time næsten uden en lyd og lavede perleplader :) det eneste der hele tiden kom var : moar er jeg længere end dig nu??? Men men imorgen er det igen børnehave så mon ikk han får snakket færdig deroppe :)

10-02-2013
najanut
najanut

Jamen det er lige netop som Birns skriver det. Det er ALT og det er hele tiden. Hvis jeg sku gi ham min fulde opmærksomhed hele tiden når han snakker og skal fortælle noget ville mit hus ligne noget fra ekstreme samlere... Jeg lytter hvis det er noget vigtigt selvfølgelig men det er en masse ligegyldige ting som bare lige pludselig kommer... Altså feks : moar elefanter ikk?? De er grå.... Også slutter den der.... Det er 30 millioner småting som ingen mening gir og som er lidt ligegyldige. Har tilmed prøvet og sætte en film på til ham for og se om det ku hjælpe stilheden lidt frem men nej. Så fortæller han da bare alt der sker i filmen... Men ja som sagt lytter jeg meget mere med fuld opmærksomhed kommer hjemmet til og ligne noget fra ekstreme samlere og har prøvet og sige ti lige stille lidt eller mor skal lige slappe af i hovedet. Har også sagt han skal stoppe med og spørge så meget for det er de samme ting hver dag og hele tiden fra morgen til aften. Kan godt være jeg lyder som en elendig mor der ikk vil høre på sit barn men der er vel også grænser for hor meget de lige skal ha lov og snakke hele tiden og konstant....

10-02-2013
najanut
najanut

Enig med Oscars_mor...

10-02-2013
camilla86
camilla86

"Ti stille"

Hør lige her, du er fem år, jeg er voksen. Jeg bestemmer. Gør tingene selv!

10-02-2013
FCKfan
FCKfan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...