Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er sexet undertøj en by i Rusland bare fordi man ammer?

...og hvis ikke, hvor køber man det så? For helt ærligt, sådan en amme-BH får da ikke ligefrem én til at føle sig forførende eller sexet...

12-02-2013
henriettean
henriettean
Barn på 3 år og 4 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

22-10-2019
Tillesen
Tillesen

Ellers sælger Wunderwear og Change også amme-bh'er. Super lækre og vildt flotte 😊

26-05-2015
Pedersen22
Pedersen22

Kan du ikke bruge dem hvor man kan tage stropperne af? Altså ikke amme bh men alm fra feks h og m? Det tænker jeg at skulle så man bare lige hæfter af og så ned med den. De fås i forskellige slags og også i sexet :) new yorker har en del så jeg forleden dag :)

06-05-2015
Mussi85
Mussi85

Jeg har købte en fuld blonde bh ved Triumf. Med amme funktion. Den er jeg glad for. Og så har jeg købt bøjle bh ved h&m med amme funktion.

12-02-2013
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 3 måneder

Tak for jeres indspark. Jeg må på jagt efter de mærker, så det netop ikke kun er de kedelige sort/hvid bomuldsfætre der jo ikke ligefrem skriger sex;-)

12-02-2013
henriettean
henriettean
Barn på 3 år og 4 måneder

Jeg har et sæt amoralia-undertøj, de er så godt nok lidt dyre - men sætter pris på det, når man skal i byen eller være lidt fin for manden. Anita gad jeg også godt prøve, de har ikke det store udvalg ift amoralia - hvis man tænker lidt sexy eller bare være fin, når man ikke gider at have kedelig sort/hvid ammebh.

12-02-2013
meeraq
meeraq
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...