Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

D dråber - ondt i maven

Andre der har prøvet, at d dråber kan give baby ondt i maven? Jeg har normal en meget nem pige, men hun græder hver gang hun skal trykke. Og tænker jeg tilbage startede det nok ca samtidig med opstart på d dråber. Nu prøver jeg holde en pause. Men hvad kan jeg give hende, hvis det viser sig at være kokosolien? Domino med pige på 4 uger

13-02-2013
Domino6
Domino6

D-dråberne fra Skanderborg apotek hjalp også hos os - prøv dem ;)

23-11-2013
mariems
mariems

Vi havde samme problem. Ifølge aftale med sundhedspl. gav vi en d-dråbe i en uge, 2 den følgende uge osv, indtil vi nåede op på den anbefalede dosis. Det hjalp. Du kan også vente er par uger med at gå i gang, så maven lige får lidt ro.

23-11-2013
Camil83
Camil83

Jeg bruger d-pearls, som jeg klipper hul på og putter i flasken. De er lavet på naturligt olie.. Min datter kunne ikke med alm. D-dråber eller dem på jordnøddeolie.. D-pearls fra Pharma kan købes i Matas, og skal være med den lave dosis pr kapsel..

23-11-2013
Tunatut
Tunatut

Hvordan kan man være sikker på at barnet ikke har nøddeallergi, hvis man gi'r dem d-dråber med jordnøddeolie?

23-11-2013
Toffie
Toffie

Ja, min prinsesse hedder Karen. Vi har stadig problemer med maven, så tror vi er igang med et tigerspring.

Men vil hører på vores apotek, hvad der er af andre muligheder for dråber.
Forsøger også at få fat i en kiropraktor - ja man bliver desperat af al den gråd.

14-02-2013
Domino6
Domino6

Ohhh, hedder din datter Karen? Det hedder min lille prinsesse også ;o)

14-02-2013
Pumba66
Pumba66

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

14-02-2013
Pumba66
Pumba66

...iøvrigt, så kan jeg se på din profil, at din pige hedder Karen.. Sikke et dejligt navn!! Det måtte jeg lige kommentere:)

14-02-2013
MutterGadegård
MutterGadegård
Barn på 2 år og 9 måneder

Åh, de åndssvage d-dråber! vi havede samme problem!

På apoteket kan du få nogle d-dråber fra skanderborg apotek! De er lavet på jordnøddeolie! Hvis der ikke er tendens til nøddeallergi i familien, så ville jeg give dem i stedet! De koster ikke specielt meget.. vist omkring 30 kroner. De der d-perls er vist nok lidt dyre.. Og så er det så besværligt at skulle stikke hul og klemme de der stads ud hver dag :)

Skanderbors apoteks dråber er glimrende - vi bruger dem endnu. Men min pige er snart 6 mdr, så jeg tror snart jeg hopper over på de amlindelige igen :) Bare husk, at de skal stå på køl, for ikke at harske :)

Rigtig meget hel og lykke med det...

14-02-2013
MutterGadegård
MutterGadegård
Barn på 2 år og 9 måneder

Min datter døjede også meget med ondt i maven og min SP - som havde været SP i 40 år (!!!) havde ikke hørt det med d-dråberne før. Hun ringede efterfølgende til mig flere gange for at få navnet på de d-dråber jeg gik over til.

MultiTabs med vegetabilsk olie som en foreslår - skal du ikke købe, med mindre de har lavet opskriften om indenfor det sidste 1½ år? Det vegetabilske olie er i denne situation = kokos olie. Min mand gik dem på klingen og spurgde hvorfor de ikke skrev kokosolie og fik den besked at det skulle de ikke. Kokosolie er jo også vegetabilsk.

Spørg din SP om du må bruge ACD. "Problemet" med ACD er at de er lavet på vandbasis = de skal stå i køleskabet. Dem på olie skal ikke. Du kan få d-dråber på solsikkeolie i Sverige.
D-vitamin Olja ACO  - søg og du vil finde ;o)

14-02-2013
Pumba66
Pumba66

Selvfølgelig ved SP rigtig mange ting, men synes, det er rigtig vigtigt, at du følger din mavefornemmelse, da du jo kender netop din pige bedst. 

Som de andre skriver, kan det være en rigtig god idé at skifte dråber. Men sidder også og tænker om det er ammebarn eller flaskebarn. Flaskemad kan også rigtig rigtig ondt i maven og hvis du ammer - har du så mad nok endnu?

For at hjælpe din lille pige, kan det være en rigtig god idé, at lave cykeløvelser med benene og give maven lidt massage med to fingere i cirkelbevægelser med urets retning rundt om navlen.

 

Kun forslag - ved jo ikke, hvor meget du allerede har prøvet - men helt klart god idé at snakke med din læge. :-)

Håber, det snart bliver bedre.

13-02-2013
Mor070312
Mor070312

Som zlud22 skriver.
Vi gik over til acd dråber da M ikke kunne tåle d-dråberne. Da hun så blev 4-5 måneder gik vi igen over til alm d-dråber igen uden problemer.

13-02-2013
KatoMor
KatoMor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...