kan jeg leve m kun at ha 1 barn?

hej allesammen. jeg går og roder m nogle tanker som d ku være rart at få noget feedback på. jeg er 26 og har en skøn dreng på 2 år og 10 måneder men m en mand jeg ikke ku leve sammen m. blev alt for hurtig gravid og kendte ham ikke ordentlig da w blev født men d gik ikke. ikke hvis jeg sku være glad. både graviditet og fødsel og hele oplevelsen m at blive mor var ikke god da vores forhold var så skidt.nå men mig og w bor nu alene og har gjort d et år. jeg læser t pædagog og føler jeg har fundet ud af hvad jeg vil i mor liv. her for et halvt år siden mødte jeg manden i mit liv og d er han. han er fantastisk også efter den første forelskelse har lagt sig. men han er så oz 42 og har 4 børn plus han er steriliseret. jeg er ikke i tvivl om at mit liv skal leves m ham men jeg er blevet i tvivl om jeg kan forene mig m tanken om ikke at blive mor igen... man kan betale sig fra at d kan lade sig gøre på trods af sterilisation men når vi har snakket løst om d kan jeg fornemme at han oz syns han er v at være for gammel t at få flere og d der følger m en ny baby. men jeg sidder oz lidt tilbage m følelsen af at hold nu op hvor ville jeg gerne prøve graviditet fødsel og moderselskab med støtte og kærlighed fra min mand og barnets far. ved godt vi har kendt hinanden relativt kort tid men tænker altså alt det her. hvad tænker I hvis d var jer ... vi har jo trods alt fem børn tilsammen selvom jeg kun har født d ene...

05-03-2013
lullu1
lullu1

tak :) dejligt at høre, for er en hel ny verden for mig. men man kan oz sige at d er rart m en modsætning t første gang hvor graviditeten var en"upser", at d virkelig kræver planlægning denne gang.

11-03-2013
lullu1
lullu1

tusind tak for alle svarene. vi tog snakken igår og han er slet ikke så afvisende som jeg gik og forestillede mig. men så skal d være snart mener han. uha nu er d nogle helt nye tanker der dukker op ;) og her ville løsningen oz være reagensglas. som jo så oz gir nogle overvejelser, men nu er første skridt taget:)

11-03-2013
lullu1
lullu1

så kender du hvertfald oz de tanker. :) ... men må indrømme at jeres svar gør mig mere i tvivl ;) og der er rigtig kommet gang i dem efter at min tætteste veninde har fortalt at hun er gravid m sit tredje barn. lige da hun sagde det tænkte jeg bare "oz mig" og jeg ville jo egentlig oz gerne gøre det snart hvis d var. andre dage syns jeg at d er rart d kun er w der er her når hverdagen betyder op kl 5 og hjemme kl 17 igen plus lektier og hvad der ellers er af hverdagsting der skal fungere. men igen tænker jeg "hvis hun kan m 3 børn kan jeg vel oz få d til at fungere m 2 .... " ( hun går på samme studie som mig bare på 6 semester hvor jeg er på 2 ) ... hmm .. må gå i tænkeboks og evt igang m at overtale. :)

07-03-2013
lullu1
lullu1

hvor er I søde. ja d er jo det, hvad er vigtigst... der er vel oz et biologisk ur der begynder at tikke på et tidspunkt. og man kan kan sige SKAL d være ville d være mest praktisk mens jeg er under uddannelse. hvilket jeg er to et halvt år endnu.... men d er rart at høre at jeg ikke er alene om at ha de tanker.

06-03-2013
lullu1
lullu1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...