Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

kan jeg leve m kun at ha 1 barn?

hej allesammen. jeg går og roder m nogle tanker som d ku være rart at få noget feedback på. jeg er 26 og har en skøn dreng på 2 år og 10 måneder men m en mand jeg ikke ku leve sammen m. blev alt for hurtig gravid og kendte ham ikke ordentlig da w blev født men d gik ikke. ikke hvis jeg sku være glad. både graviditet og fødsel og hele oplevelsen m at blive mor var ikke god da vores forhold var så skidt.nå men mig og w bor nu alene og har gjort d et år. jeg læser t pædagog og føler jeg har fundet ud af hvad jeg vil i mor liv. her for et halvt år siden mødte jeg manden i mit liv og d er han. han er fantastisk også efter den første forelskelse har lagt sig. men han er så oz 42 og har 4 børn plus han er steriliseret. jeg er ikke i tvivl om at mit liv skal leves m ham men jeg er blevet i tvivl om jeg kan forene mig m tanken om ikke at blive mor igen... man kan betale sig fra at d kan lade sig gøre på trods af sterilisation men når vi har snakket løst om d kan jeg fornemme at han oz syns han er v at være for gammel t at få flere og d der følger m en ny baby. men jeg sidder oz lidt tilbage m følelsen af at hold nu op hvor ville jeg gerne prøve graviditet fødsel og moderselskab med støtte og kærlighed fra min mand og barnets far. ved godt vi har kendt hinanden relativt kort tid men tænker altså alt det her. hvad tænker I hvis d var jer ... vi har jo trods alt fem børn tilsammen selvom jeg kun har født d ene...

05-03-2013
lullu1
lullu1

Hehe det kan du nok have ret i. Jeg var også lidt skræmt ved tanken om regensglas barn, da vi først snakkede om det, men vi havde jo ikke andre muligheder og vil sige at der ikk var noget at frygte. Jeg læste en del om det og det er mere almindeligt end man lige regner med. Alle er forstående (ihvertfald hos os) og der har bare været så meget positiv respons fra alles sider. Vi var kun igennem en gang og så var den der. :)

11-03-2013
LouiseFa
LouiseFa

tak :) dejligt at høre, for er en hel ny verden for mig. men man kan oz sige at d er rart m en modsætning t første gang hvor graviditeten var en"upser", at d virkelig kræver planlægning denne gang.

11-03-2013
lullu1
lullu1

Det lyder dejligt for jer :) kan kun snakke positiv om regensglas behandling men nu gik det også rimelig nemt for os. Jeg håber i finder en løsning i sidste ende :)

11-03-2013
LouiseFa
LouiseFa

tusind tak for alle svarene. vi tog snakken igår og han er slet ikke så afvisende som jeg gik og forestillede mig. men så skal d være snart mener han. uha nu er d nogle helt nye tanker der dukker op ;) og her ville løsningen oz være reagensglas. som jo så oz gir nogle overvejelser, men nu er første skridt taget:)

11-03-2013
lullu1
lullu1

Jeg er 22 og min kæreste er 30. Han har 3 børn fra et tidligere forhold og er også stereliseret men jeg sagde til ham da vi mødte hinanden at hvis vi skulle være sammmen så skulle han finde sig i at jeg også ville have børn, nu venter vi så vores første fælles barn som blev regensglas barn, men med hans sædceller så det dejligt det kan lade sig gøre. Jeg synes du skal tage en snak med ham og fortælle ham hvordan du har det og hvad du tænker. Er sikker på i nok skal finde en løsning hvis det virkelig skal være jer :)

07-03-2013
LouiseFa
LouiseFa

Min kæreste og jeg har 9 års forskel. Han er 35 år. Vi har sagt vi vil få børn med 3 til 4 års mellemrum indtil han ikke kan mere ;) vi venter hans første barn og mit andet barn. Så vi regner med at der er lige plads til en eller 2 mere. Der er også noget der hedder adoption men det er jo ikke alle der har det samme holdning som os, for til den tid vi ikke kan selv mere vil vi gerne adoptere én. Ja der er jo så mange børn der har brug for forældre og et hjem.

07-03-2013
Nielsine86
Nielsine86

Har du fortalt ham hvor vigtigt det er for dig??
Min mand er ikke pjattet med tanken, men han ville egentlig heller ikke have M, og nu er det det bedste der er sket for ham.

Har hørt i et par tilfælde at ældre mænd faktisk syntes det at få børn i en sen alder gør dem yngre... Du må også forklare hvis dette er tilfældet at du nok skal tage det store slæb, bare du har hans opbakning og støtte..

Jeg kender godt de tanker du har. Nogle gange skal det være imorgen andre gange nyder jeg bare M i fulde drag. Vil dog sige at det fjernede en kæmpe sten fra mit hjerte da han en dag kom og sagde han kunne godt se det var egoistisk af ham hvis ikke han ville give mig et barn mere og en bror el. søster til M..... - det gjorde mig langt mindre skruk. Håber dog at ende året med en positiv test..

07-03-2013
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

så kender du hvertfald oz de tanker. :) ... men må indrømme at jeres svar gør mig mere i tvivl ;) og der er rigtig kommet gang i dem efter at min tætteste veninde har fortalt at hun er gravid m sit tredje barn. lige da hun sagde det tænkte jeg bare "oz mig" og jeg ville jo egentlig oz gerne gøre det snart hvis d var. andre dage syns jeg at d er rart d kun er w der er her når hverdagen betyder op kl 5 og hjemme kl 17 igen plus lektier og hvad der ellers er af hverdagsting der skal fungere. men igen tænker jeg "hvis hun kan m 3 børn kan jeg vel oz få d til at fungere m 2 .... " ( hun går på samme studie som mig bare på 6 semester hvor jeg er på 2 ) ... hmm .. må gå i tænkeboks og evt igang m at overtale. :)

07-03-2013
lullu1
lullu1

Min mand er 22 år ældre end mig, jeg bliver 30 om 20 dage vi har en søn på 2 år og han har en datter på 27 år fra tidligere som han har været der for on/off.
Jeg VED at hvis jeg ikke får et barn mere så vil jeg fortryde det resten af mit liv. Jeg ville faktisk gerne have flere end 2 børn, men jeg respektere også min mands alder. Så er afklaret med at det højest sandsynlig "kun" bliver til en mere. Han er en god far for vores søn, og jeg er helt afklaret med at hans energi ikke er på samme niveau som hos mig. Jeg tager gerne nat tjansen og det tunge løft, det har jeg intet imod.. Det gør jeg allerede nu.

Kan sagtens forstå du gerne vil have et barn med manden i dit liv!

06-03-2013
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

hvor er I søde. ja d er jo det, hvad er vigtigst... der er vel oz et biologisk ur der begynder at tikke på et tidspunkt. og man kan kan sige SKAL d være ville d være mest praktisk mens jeg er under uddannelse. hvilket jeg er to et halvt år endnu.... men d er rart at høre at jeg ikke er alene om at ha de tanker.

06-03-2013
lullu1
lullu1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...