4 år+4 mdr og bruger stadig ble om natten

Og det ser ud til at have laaange udsigter til at det ophøre. Han tisser inden han skal i seng. Drikker ik overdrevet til aftensmaden. Er 100 % renlig om dagen (dog kan der være uheld når vinter overtøjet skal hurtig af). 5 ud af 7 nætter tisser han igennem sin ble. Jeg blir snart vanvittig !! Nogen gange kan det være fra top til tå (bogstavligt). Andre gange bare i bukse kanten. Tissen manden vender rigtig i bleen. Vi har prøvet alm luk bleer og bukse bleer. Jeg har ikke ville købe mig fattig i de specielle natvæde bleer til større børn, fordi jeg er bange for de ik virker. Er der nogen der har nogen anbefalinger af nogen art ??

22-03-2013
SMilla0400
SMilla0400

Det er nok ikke noget du skal tage så tungt. Nogle børn tisser i sengen pga. et hormon i hjernen der ikke 100% udviklet.

Jeg var selv sengevæder frem til jeg var 12 år gammel. Ved at min far var det til han var 18 år.

Hvis bleen ikke kan holde dit barn tør, skulle du måske prøve en større størrelse. F.eks. i en længere periode brugte min datter str. 3 om dagen, men str. 4 om natten. Nu varer det nok ikke længe før hun kommer op i en str. 5 om natten og stadig str. 4 om dagen.

02-09-2016
Henr83
Henr83
Baby på 5 måneder

Vibelle fra Aldi! Vi har prøvet alle mærker og det er kun Aldi's der har holdt vores dreng på 4 1/2 år tør😊

01-09-2016
Millemuff
Millemuff

Hvordan skal jeg formulere det her uden at lyde belærende. Men det er nu en gang sådan at for at et menneske skal kunne holde sig tør om natten er der visse hormoner der skal være til stede. De kommer når de kommer og 4 år og nogle måneder er ikke sent. Jeg var selv sengevæder, det holdt desværre først op da jeg var 14 eller 15. (jeg kan så ikke forstå at mine forældre ikke gjorde noget ved det) det ligger i øvrigt til familien på min mors side. Og vores datter på 4 1/2 er stadig ikke tør om natten og vi ser det ikke som et problem på nuværende tidspunkt men hvis det ikke er bedre inden for et års tid så snakker vi selvfølgelig med lægen om det men ikke endnu. Hun skal bestemt ikke have de samme nederlag i den henseende som jeg havde.

07-08-2015
BetinaH1
BetinaH1

mange tak for alle jeres svar.

Jeg har ik haft overskud til at gå herind og kigge. Men idag er Tim i bhv så kan der måske ske lidt :)

Jeg vil prøve med nogen andre bleer. Dem vi har nu er fra Rema.

Morheidi: jov vi har tis underlag på (under) ham. jeg synes bare det virker irriterende at ha sådan noget plastik til at ligge lige under sig under lagnet men det blir man jo nød til. Det med at det så kun er et sæt feks lagen der skal vaskes - nix sådan er det ik her. Han kan tisse ALT igennem: lagen, dynebetræk OG dyne og sågar hovedpude.

Jeg tænkte også straks sukkersyge da jeg læste om Otto's drikkeri (tørstig). Skynd dig at få det tjekket.

Men tak for Jeres hjælp !

 

25-03-2013
SMilla0400
SMilla0400

Jo længere du venter, jo sværere kan det blive at få has på

22-03-2013
FCKfan
FCKfan

Der behøver ikke være andre 'synlige' symptomer til at starte med.

Det tager en splitsekund at gå forbi lægen med ham og tisse i en kop

22-03-2013
FCKfan
FCKfan

Morheidi; er han testet for sukkersyge på det seneste?

22-03-2013
FCKfan
FCKfan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...