Lad hvert bleskift gøre en forskel!
Vores nye klimasmarte hybridble
Nu kan vi stolt præsentere vores helt nye klimasmarte hybridbleer, som er udviklet sammen med babyer og forældre.
Image
Med 35% lavere
CO2-aftryk*
I modsætning til en almindelig ble består denne ble af to dele – en vaskbar tekstilble, der genbruges, og et absorberende engangsindlæg. Det betyder, at du bruger mindre materiale og smider mindre materiale ud. Ja, samlet set giver Libero Touch Hybrid en 35% lavere klimabelastning sammenlignet med en almindelig ble fra Libero! Vi har naturligvis også medregnet miljøpåvirkningen fra f.eks. vask og tørring af tekstilbleerne samt transport af råvarer og det færdige produkt. Hvis vi alle hjælper hinanden, kan vi gøre en forskel for miljøet. Brug Touch Hybrid ved hver skift eller så ofte, som det passer dig og din baby. Hver bleskift gør en forskel.
image
Genanvendelige tekstilbleer
image
Absorberende indlæg
image
Hybridble
*Sammenlignet med en almindelig ble fra Libero. Denne livscyklusanalyse udført af Essity og verificeret af tredjepart ved ekstern gennemgang og er baseret på et gennemsnitligt forbrug i bleperioden.
Bleen tager skånsomt hånd om huden med bløde, åndbare materialer og en sikker lækagebeskyttelse. En klimasmart og hudvenlig nyhed, som er god for både din baby og vores planet.

Se vores instruktionsfilm

hvor vi viser dig, hvordan du nemt klargøre og skifter hybridbleen.
Afspil film
Fine mønstre fra naturen
Inspireret af den natur, som vi elsker at være tæt på, har vi designet tre forskellige mønstre til de genanvendelige tekstilbleer.
Image
Find fine nyheder i Liberos Pointshop!
Pointshoppen har fået fint besøg af det populære designtryk Playful, som du måske kan genkende fra hybridbleens genanvendelige tekstilble. Vores fantastiske designer Karoline har ladet mønstret strømme over til en hel kollektion med tøj. Selvfølgelig er alt fremstillet af bæredygtige materialer og er skånsomt mod både barnet og miljøet!
Scan koder for at bestille kollektionen fra Pointshoppen. Du får dobbelte point, når du scanner Touch Hybrid absorberende indlæg.
Til Pointshoppen
image
1000
point
image
1000
point
image
1600
point

Hvad vil du gerne vide om vores nye hybridble?

Her er de hyppigst stillede spørgsmål og svar.
En hybridble består af to dele, et par vaskbare tekstilbleer, der kombineres med et absorberende engangsindlæg. Med andre ord er det en mellemting mellem en almindelig ble og en fuldt vaskbar ble. Ved bleskift kan du enten bruge tekstilbleerne med det samme eller vaske dem, hvis der er behov for det. Det absorberende indlæg smides ud efter brug - præcis som en almindelig ble.
Den store fordel ved Libero Touch Hybrid er, at hybridbleen har 35% lavere klimapåvirkning (og genererer 22% mindre affald) end en almindelig ble fra Libero. Samtidig er bleen skånsom mod dit barns hud takket være bløde, åndbare materialer og en sikker lækagebeskyttelse.
Libero Touch Hybrid er en mellemting mellem en almindelig ble og en tekstilble, og den har 35% lavere klimapåvirkning sammenlignet med en almindelig ble fra Libero. Med vores hybridble reduceres affaldet med 22%. Dette takket være en mindre mængde materiale i indlægget, og at tekstilbleen kan genbruges. Vi har naturligvis også medregnet miljøpåvirkningen fra f.eks. vask og tørring af tekstilbleerne samt transport af råvarer og det færdige produkt. Og alt i alt er CO2-aftrykket hele 35% lavere sammenlignet med en almindelig ble fra Libero.
Libero Touch Hybrid reducerer affaldet med 22% sammenlignet med en almindelig Libero Touch ble.
Libero Touch Hybrid fås i tre forskellige størrelser:
- S: 3-8 kg
- M: 7-12 kg
- L: 11-18 kg
Libero Touch Hybrid er designet, så tekstilbleen og absorberende indlæg i samme størrelse kan bruges sammen.
Libero Touch Hybrid tekstilbleer findes i tre forskellige mønstre, der alle er inspireret af naturen. Et neutralt mønster, et mønster med skovgrønne nuancer og et mønster, der er mere livligt og farverigt.
Det er et individuelt valg, der dels afhænger af, hvad der passer bedst til dine og dit barns behov – dels afhængigt af, om du også har tænkt dig at bruge almindelige engangsbleer som supplement. Vi anbefaler ca. 4 tekstilbleer i samme størrelse. Så har du forhåbentlig altid et par tekstilbleer klar før næste bleskift.
Du kan enten vaske tekstilbleerne i hånden eller i vaskemaskinen. I maskinen vaskes tekstilbleerne ved 60°C på et skånsomt vaskeprogram. For at beskytte andre tekstiler i maskinen anbefaler vi, at du bruger en vaskepose. Alternativt er der en lille lomme på siderne ved siden af velcrolukningen, som kan foldes over velcroen før vask. Sørg også for, at tekstilbleerne vaskes med lignende farver.
Ja, du kan tørretumble tekstilbleerne ved lav temperatur, maks. 50°C. Spar energi ved at hænge dem til tørre. Tekstilbleerne er fremstillet af hurtigtørrende materiale.
Libero Touch Hybrids tekstilbleer er fremstillet af genanvendt polyester, elastan, bomuld og polyamid. Libero Touch Hybrids tekstilbleer er certificeret med OEKO-TEX®
image