Klimasmarte hybridbleer bliver nu testet fuldt ud!

image

 Vi er så glade for, at du deler vores syn på, hvor vigtigt klimaet er for vores børn - det ved vi, for da vi bad dig om at hjælpe os med at udvikle fremtidens klimasmarte ble, var du blandt de 33.020, der ansøgte om at blive bletester i Norden. Sikke et engagement!

Hybridbleen, som vores medlemmer i Libero klubben er med til at udvikle, er endnu et skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid. Det er en ble, der består af en ydre del i tekstil og et absorberende indlæg, som vil mindske klimapåvirkningen og samtidig med, at det er blødt mod dit barns sensitive hud.

Vi er sikre på, at de, som er de bedste til at give deres mening om vores kommende hybridbleer, er dem, der sover på arbejdet, aldrig lytter til deres chef og har nul livserfaring - altså helt almindelige, dejlige babyer! Vi er sikre på, at når testene er udført, og bleen kan købes, er intet blevet overladt til tilfældighederne. Vi glæder os lige så meget som dig til, at det hele snart er klart, og at det bliver lidt lettere som forælder, at reducere klimapåvirkningen - og vi ved, at vi er ved at være der!

 

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...