Til alle små med sygdom

Hvordan er det at leve med en sygdom? Med Little Heroes vil vi synliggøre børn med sygdom og skabe forståelse for, hvad det indebærer at være syg.

Vi synes, det er vigtigt at se barnet bag medicinen, arret eller insulinpumpen på maven. At skabe en forståelse for, hvad det indebærer at være syg, men også at lære, hvordan man kan møde børn, der er syge.

Marius
Allerede under graviditeten kunne lægerne se, at Marius var mindre, end han burde være – og at der var noget galt med hans hjerte. Det viste sig, at det sad i den forkerte side af kroppen, og at der var to store huller mellem hjertets to kamre. Men Marius er ikke den, der giver op lige med det samme. Nogle gange har han ikke så meget energi, men det accepterer han ikke. Han er stædig, hvad det angår. Det er en god egenskab, hvis man er født med en hjertefejl, selvom det nogle gange kan være lidt hårdt i hverdagen, siger Malena, mor til Marius, og griner lidt.
LÆS ARTIKEL plus icon
Sam
Sam er en meget kærlig person, som ikke kan lide, når nogen bliver holdt udenfor, og som sørger for, at alle er med. Og så kan han være lidt gammelklog. Måske fordi, han har tilbragt så meget tid sammen med voksne på sygehuset det seneste års tid. Men det synes han ikke er hårdt. På trods af operationer og kemo kan han faktisk godt lide at være på sygehuset. Der er sker der jo også en masse sjove ting.
LÆS ARTIKEL plus icon
hedda
Hedda er ikke engang to år gammel, men da hun kommer til at tabe sin pumpe, samler hun den op og siger ”Av, av!”. For hun er godt klar over, at det ikke er godt, når den ikke sidder dér, hvor den skal. Temmelig ofte får hun får også et stik i fingeren og er nødt til at vente på sin mad, mens andre får lov til at gå i gang med at spise. På en eller anden måde forstår hun måske, at der er noget, der er anderledes. Men samtidig er hun fuldstændig som alle andre børn på to år. Hun elsker at klatre på stole, løbe rundt i vuggestuen og lege med sine tre søskende.
LÆS ARTIKEL plus icon
elwin
Man kunne forestille sig, at en så belastende sygdom som astma, ville forhindre Elwin i at være den aktive dreng, han er. Men nej. Han løber rundt, hoster og gør sit bedste. Nogle gange er Elwins forældre nødt til at minde ham om, at han skal holde en pause. For han har ikke helt forstået det der med, at fysisk anstrengelse påvirker hans vejrtrækning. Hvis han sætter sig ned og hviler lidt, så bliver det jo faktisk bedre.
LÆS ARTIKEL plus icon
image-1
1
Bliv medlem

Bliv medlem af Libero Klubben ved at registrer dig her. Det er helt gratis!

image-1
2
Saml koder

Saml koder, som findes i vores Little Heroes-blepakker og Libero Touch-pakker.

Img
image-1
3
Registrer koder

Registrer koderne på din konto i Libero Klubben. Du kan også scanne QR koden med din mobil direkte i Libero-appen.

image-1
4
Bestil dine favoritter

Når du har registreret tilstrækkeligt med koder, kan du bestille dine produkter i Pointshoppen. Der er begrænset antal af produkterne, så vent ikke med at bestille!

animal-card-1
Libero Up&Go

Vera Vildsvin

har en medfødt hjertefejl. Hendes hjerte fungerede ikke rigtigt, som det skulle, da hun blev født, så hun blev opereret, så snart hun var blevet født.
LÆS ARTIKEL plus-icon
Libero Comfort

Eskild Elefant

fik type 1-diabetes, da han ikke engang var et år gammel. Det betyder, at hans krop ikke selv kan producere insulin. Og uden insulin kan man ikke leve.
LÆS ARTIKEL plus-icon
animal-card
Libero Up&Go

Thyra Tiger

har kræft, og for at blive rask er hun nødt til at få medicin direkte ind i blodet. Det tager lang tid og er kedeligt.
LÆS ARTIKEL plus-icon
animal-card-4
Libero Comfort

Gustav Giraf

er en superhelt, men også superallergisk… Gustavs immunforsvar reagerer på helt ufarlige ting som mælk, æg og pollen.
LÆS ARTIKEL plus-icon
forum

Hvordan taler man om børn og sygdom?

Nogle gange sker det, der ikke må ske: Et barn bliver alvorligt syg. Hvordan kan man håndtere det, der er svært, hvad skal man gøre, når der bliver vendt op og ned på hverdagen, og hvordan kan man som pårørende støtte en familie, der bliver udsat for det? Chat med andre forældre under emnet Børn med sygdom i vores forum for Forældresnak, eller del dine erfaringer på de sociale medier under #børnmedsygdom
Til Forældresnak

Vi støtter SMILfonden

I samarbejde med SMILfonden støtter vi børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SMILfonden giver børnene og familien en vigtig pause fra sygdom i deres kreative værksted på hospitalerne og gennem sociale aktiviteter, både på og uden for hospitalerne. Vores samarbejde med SMILfonden skal bidrage til at SMILfonden kan drage omsorg og give energi og overskud til familierne, så de kan klare sig gennem et liv, hvor hverdagen er præget af sygdom.

Hospitals image

Se vores kampagnevideo

Afspil film

Spørgsmål og svar

Vi ved, at vores helteting er superfine, og derfor ønsker vi, at flere kan få glæde af dem. Vi har derfor fastsat en begrænsning på 2 stk. pr. kampagneprodukt.
Ja, du skal være medlem for at kunne indløse koderne og bestille gaverne. Du kan nemt blive medlem – klik bare her: Libero Klubben . Det er gratis at være medlem af Libero Klubben.
Libero Little Heroes Edition gælder i perioden fra 3. maj 2023 til og med 31. august 2023, eller så længe lager haves.