For et levende hav
når vores børn vokser op

hero kids

Havet er fyldt med spændende skabninger - og sådan ønsker vi hos Libero, at det skal fortsætte med at være. Derfor støtter vi med i alt 1 million svenske kroner, det vigtige arbejde fra fire nordiske maritime organisationer. I Danmark samarbejder vi med Plastic Change, som arbejder for at reducere plast i vores danske have. Lær dyrene i havet at kende med os!

Få strandstilen til sommerens eventyr!

Vores produkter produceres af nøje udvalgte materialer med ekstra omtanke for dit barn og miljøet.

Suit
                            image
Codes
                            image

Krabbehat med UV-beskyttelse

Af genbrugte PET-flasker.

Suit
                            image
Codes
                            image

Tanktop

Af GOTS certificeret bomuld.

Suit
                            image
Codes
                            image

Haj badekappe

Fremstillet af BCI og Oeko-tex-mærket bomuld.

Suit
                            image
Codes
                            image

Børnebog

Fire venner redder havet.

Suit
                            image
Codes
                            image

Strandtaske

Fremstillet af genbrugsplast.

Suit
                            image
Codes
                            image

Donér 50 kr

Donér 50 kr til Plastic Change.

image-1
Bliv medlem

Bliv medlem af Libero Klubben ved at registrer dig her. Det er helt gratis!

image-2
Saml koder

Saml koder, som findes i vores Oceans Edition-blepakker og Libero Touch-pakker.

Img
image-3
Registrer koder

Registrer koderne på din konto i Libero Klubben. Du kan også scanne QR koden med din mobil direkte i Libero-appen.

image-4
Bestil dine favoritter

Når du har registreret tilstrækkeligt med koder, kan du bestille dine strandprodukter i Pointshoppen. Der er begrænset antal af produkterne, så vent ikke med at bestille!

Afspil film

Plastic Change holder havet levende

Den danske miljøorganisation Plastic Change blev grundlagt i 2014. Deres mål er en fremtid med mindre plastik – og at den anvendte plastik er genanvendt og mere bæredygtig.

Plastic Change arbejder blandt andet for at mindske plastikforureningen i verdenshavene til glæde for dyrelivet og fremtidens generationer. Støtten til Plastic Change går til deres arbejde både i Danmark, i EU og globalt, hvor de sammen med andre miljøorganisationer lægger pres på politikerne for at fremme en mere miljøvenlig lovgivning. Organisationen arbejder med virksomheder til at finde løsninger på, hvordan de kan bruge mindre plastik, og hvordan de kan bruge plastik smartere end de gør i dag. Derudover arbejder Plastic Change med engagerende formidling og undervisning, og har blandt andet lavet undervisningsmateriale til danske gymnasier og folkeskoler.

Hos Libero er vi stolte af at støtte Plastic Change og vores fælles arbejde for et mere levende hav, når vores børn vokser op.

Afspil film
image

Vi vil redde havets børnehave

Noget, som ligger vores hjerter ekstra nært, er ålegræsengene, som findes under overfladen langs de danske kyster. I dag er disse miljøer truet, og der findes forskellige projekter, som arbejder for at beskytte og bevare dem. Ålegræsengene kaldes normalt havets børnehave, fordi det er her mange fisk og havdyr vokser op - helt enkelt et vigtigt miljø for livet i havet!

image

Almindelige spørgsmål

Alle Libero Oceans Edition ( Libero Comfort str. 3-7 og Libero Up&Go str. 4-8) og alle Libero Touch-pakker ( Touch åbne og Touch buksebleer ) indgår i sommerkampagnen Oceans Edition 2021.
Hver pakke indeholder 1 kampagnekode
Libero Oceans Edition kører frem til 31. august eller så længe lager haves – det er en limited edition.
Bleerne i kampagnen Libero Oceans Edition kan købes i alle store dagligvarehuse, hvor du normalt køber dine Libero bleer.
På indersiden af alle Liberos blepakker (Ikke på premature, Libero Swimpants og SleepTight), finder du koden. Koden indeholder ti tegn - både tal og bogstaver. Bemærk - det kan være vanskeligt at se forskel på tal og bogstaver, f.eks 0 (nul) og O (stort o) og 1 (et) og I (stort). Prøv venligst begge varianter, hvis du får en fejlmeddelelse. Ellers skriv til forbrugerservice@essity.com Du kan også scanne QR koden med din mobil direkte i Libero-appen.
Dette tilbud med collect & get er unikt og gyldigt i en begrænset periode. Kampagneprodukterne står uden for den almindelige Pointshop , og derfor gælder kun koder fra blepakkerne, der er inkluderet i kampagnen. Det er altid muligt at bruge dine andre koder til de andre gaver, vi har i Pointshoppen. Hvis du ikke ønsker at samle koder til nogen af ​​kampagneprodukterne, kan du konvertere kampagnekoder til almindelige Libero point.
Bleerne har et andet mønster, og du kan genkende pakkerne på de tre børn på forsiden med en krabbesolhat en haj tanktop og en badekappe samt et Oceans Edition-kampagnelogo på pakken.
Når kampagnen slutter den 31. august 2021 vil dine indtastede koder automatisk blive konverteret til point i begyndelsen af september 2021. Så kan disse bruges til de andre gaver i pointshoppen . Ønsker du at bruge kampagnekoderne inden kampagnen slutter, kan du selv konvertere kampagnekoderne til almindelige point.
I alt donerer vi 1 million SEK til organisationerne og deres vigtige arbejde for levende hav.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...