Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

Om Libero

Om Libero

Libero bleer produceres af Essity.
Liberos produktnyheder udvikles i Sverige på vores forsknings- og udviklingslaboratorium. 

Vores stolte historie

Vi har Produceret Libero bleer i over 50 år. Og selv om bleerne har ændret sig betydeligt i løbet af den tid, har vi altid stræbt efter én og samme ting: Vi ønsker at give dit barn en ble, som er så behagelig og funktionel som muligt.

Kvalitet, som du kan stole på

Alle Libero bleer er underlagt streng kvalitetskontrol og omfattende test, inden de sendes ud i butikkerne. Alt materiale i bleerne skal godkendes i Essity's omfattende produktsikkerhedstest.

Svanemærket

Siden 2009 er Libero Baby Soft Svanemærket. I 2010 blev også Libero Comfort Fit og Libero UP&GO Svanemærket. Samtlige Libero babyhudplejeprodukter er Svanemærket, og det betyder bl.a. at de er uparfurmeret.

Om Essity

Essity er en ledende, global virksomhed inden for hygiejneprodukter. Koncernen udvikler og fremstiller bæredygtige personlige pleje-, papirprodukter. Produkterne sælges i cirka 100 lande under mange stærke brands, inklusive de førende globale brands TENA og Tork, samt regionale brands som f.eks. Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Koncernen har omkring 44.000 ansatte. Salget i 2015 beløb sig til ca. 115 mia. svenske kroner (12,3 mia. euro). SCA blev grundlagt i 1929, hovedkvarteret ligger i Stockholm, Sverige, og virksomheden handles på fondsbørsen NASDAQ OMX Stockholm.Yderligere information finder du på www.essity.com.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...