Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

Om Libero

Om Libero

Libero bleer produceres af Essity.
Liberos produktnyheder udvikles i Sverige på vores forsknings- og udviklingslaboratorium. 

Vores stolte historie

Vi har Produceret Libero bleer i over 50 år. Og selv om bleerne har ændret sig betydeligt i løbet af den tid, har vi altid stræbt efter én og samme ting: Vi ønsker at give dit barn en ble, som er så behagelig og funktionel som muligt.

Kvalitet, som du kan stole på

Alle Libero bleer er underlagt streng kvalitetskontrol og omfattende test, inden de sendes ud i butikkerne. Alt materiale i bleerne skal godkendes i Essity's omfattende produktsikkerhedstest.

Bæredygtighed - en naturlig del af vores hverdag

Vi har høje ambitioner, når det gælder bæredygtighed. Vi ved, at der stadig er ting, vi kan forbedre, men vi lover, at vi vil gøre det bedste, vi kan, hver dag og i alt, hvad vi foretager os. Hvis du vil vide mere, så klik her

Svanemærket siden 2009

Siden 2009 har Libero Newborn været Svanemærket. I 2010 blev også Libero Touch, Libero Comfort og Libero UP&GO Svanemærket. Samtlige Libero babyhudplejeprodukter er Svanemærket, og det betyder bl.a. at de er uparfurmeret.

Om Essity

Essity er en førende global hygiejne- og sundhedsvirksomhed, der fokuserer på at skabe større velvære med vores produkter og løsninger som essentielle bidrag i hverdagen. Navnet Essity er en sammentrækning af de engelske ord 'essentials' og 'necessities'. Vores bæredygtige forretningsmodel skaber værdi for mennesker og natur. Vi sælger vores produkter og løsninger i omkring 150 lande under de førende globale brands TENA og Tork og andre stærke brands som Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har ca. 48.000 medarbejdere og en nettoomsætning på ca. SEK 109 mia. (EUR 11,3 mia.). Hovedsædet er beliggende i Stockholm i Sverige, og virksomheden er registreret på Nasdaq Stockholm. Læs mere på www.essity.com.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...