Om Libero

Om Libero

Libero bleer produceres af Essity.
Liberos produktnyheder udvikles i Sverige på vores forsknings- og udviklingslaboratorium.

image
image

Vores stolte historie

Vi har Produceret Libero bleer i over 50 år. Og selv om bleerne har ændret sig betydeligt i løbet af den tid, har vi altid stræbt efter én og samme ting: Vi ønsker at give dit barn en ble, som er så behagelig og funktionel som muligt.

Kvalitet, som du kan stole på

Alle Libero bleer er underlagt streng kvalitetskontrol og omfattende test, inden de sendes ud i butikkerne. Alt materiale i bleerne skal godkendes i Essity's omfattende produktsikkerhedstest

image
image

Bæredygtighed - en naturlig del af vores hverdag

Vi har høje ambitioner, når det gælder bæredygtighed. Vi ved, at der stadig er ting, vi kan forbedre, men vi lover, at vi vil gøre det bedste, vi kan, hver dag og i alt, hvad vi foretager os. Hvis du vil vide mere, så klik her

Svanemærket siden 2009

Siden 2009 har Libero Newborn været Svanemærket. I 2010 blev også Libero Touch, Libero Comfort og Libero UP&GO Svanemærket. Samtlige Libero babyhudplejeprodukter er Svanemærket, og det betyder bl.a. at de er uparfurmeret.

Om Essity

Essity er en førende global koncern inden for hygiejne og sundhed. Vi arbejder målrettet med optimering af velvære med vores produkter og serviceløsninger. Vi er repræsenteret i cirka 150 lande med de førende globale brands TENA og Tork samt andre stærke brands som JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har omkring 46.000 medarbejdere. Nettoomsætningen i 2019 beløb sig til cirka SEK 129 mia. (EUR 12,2 mia.). Virksomhedens hovedsæde er beliggende i Stockholm i Sverige, og Essity er registreret på Nasdaq Stockholm. Essity sætter nye standarder for velvære og bidrager til et sundt, bæredygtigt og cirkulært samfund. Læs mere på www.essity.com.

image
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...