Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

Om Libero

Om Libero

Libero bleer produceres af SCA.
Liberos produktnyheder udvikles i Sverige på vores forsknings- og udviklingslaboratorium.

Vores stolte historie

Vi har Produceret Libero bleer i over 50 år. Og selv om bleerne har ændret sig betydeligt i løbet af den tid, har vi altid stræbt efter én og samme ting: Vi ønsker at give dit barn en ble, som er så behagelig og funktionel som muligt.

Kvalitet, som du kan stole på

Alle Libero bleer er underlagt streng kvalitetskontrol og omfattende test, inden de sendes ud i butikkerne. Alt materiale i bleerne skal godkendes i SCA's omfattende produktsikkerhedstest.

Svanemærket

Siden 2009 er Libero Baby Soft Svanemærket. I 2010 blev også Libero Comfort Fit og Libero UP&GO Svanemærket. Samtlige Libero babyhudplejeprodukter er Svanemærket, og det betyder bl.a. at de er uparfurmeret.

Om Svenske Cellulosa Aktiebolaget SCA

SCA er et ledende bæredygtigt og globalt hygiejne- og skovindustriforetagende, som udvikler, producerer og sælger personlige hygiejneprodukter, papir og skovindustriprodukter. Vores produkter bliver solgt i cirka 100 lande under en lang række velkendte varemærker, inklusive de verdensomspændende mærker TENA og Tork samt regionale varemærker som Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Koncernen har omkring 46.000 medarbejdere Som Europas største private skovejer lægger vi stor vægt på bæredygtig skovdrift. Omsætningen i 2016 beløb sig til ca. SEK 117bn (EUR 12,4 mia). SCA blev grundlagt i 1929, har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er børsnoteret på NASDAQ Stockholm. Yderligere information finder du på www.essity.com.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...