Endelig er det tid til årets største cykelfest! Tour de France starter i Danmark, og Libero er med! Nu kan de små cykelentusiaster også være med til at heppe langs ruten.

Køb Libero, og få cykelgear!

Vores Pointshop er nu udstyret med fartfyldt cykelgear til alle små cykelryttere, bjergryttere og sprintere derude. Begynd at samle point allerede nu, og gør dig klar til det første pedaltramp. Allez, allez!

Suit image
Codes image
8 kODER

Team Libero pyjamas

Str. 92 100% Oeko-tex-mærket bomuld

Suit image
Codes image
10 kODER

Team Libero badelagen

100% Oeko-tex-mærket bomuld

Suit image
Codes image
8 kODER

Flot rygsæk

Bæredygtigt fremstillet af genanvendt plast

image-1
1
Bliv medlem af Libero Klubben!

Bliv medlem af Libero Klubben ved at registrere dig her. Det er selvfølgelig helt gratis!

image-2
2
Saml kampagnekoder

Koderne findes på indersiden af vores blepakker.

Img
image-3
3
Registrer koderne

Registrer koderne på din konto i Libero Klubben. Du kan også scanne den firkantede kode direkte i Libero appen på din mobil.

image-4
4
Bestil dine favoritter

Når du har tilstrækkeligt mange koder, så kan du bestille fartfyldt cykelgear. Oplaget er så længe lager haves, så vent ikke med at bestille.

Vælg mellem pakker med Stickers

Comfort (str. 3-7), Up&Go (str. 4-8).
Koder fra Touch blepakker kan frit benyttes.
Sticker One image
Sticker Two image
Sticker Three image
Sticker Four image
Sticker Four image
Afspil film

Lad benene spjætte!

Små ben, som bevæger sig rundt og rundt eller en lille krabat på puslebordet – børn udforsker verden gennem bevægelse. Vores bleer giver en enestående bevægelsesfrihed – de er elastiske, smidige og bløde. Perfekte, når man skal heppe på sin yndlingsrytter eller trampe af sted på sit helt eget Tour de France hold – hvor bevægelsen, ikke gevinsten, er målet!

Hold øje med Tour de France

Vi elsker Tour de France, og for første gang starter cykelløbet hos os, her i Danmark! Her er datoerne, du skal have styr på:
Etape 1
Grand Depart i København den 1. juli!
Etape 2
Roskilde – Nyborg den 2. juli!
Etape 3
Vejle – Sønderborg den 3. juli!
Allez Allez, Team Libero – følg Tour de France!
Tour De France
Children image

Spørgsmål og svar

Alle Libero Tour de France Edition Comfort (str. 3-7), Up&Go (str. 4-8) pakker samt alle Libero Touch pakker indgår i kampagnen. Libero Comfort str. 3-7 og Libero Up&Go str. 4-8) og alle Libero Touch-pakker ( Touch åbne og Touch buksebleer ) indgår i sommerkampagnen Tour de France Edition.
Hver pakke indeholder 1 kode.
Libero Tour de France Edition kører fra 2. maj 2022 til 31. august 2022 eller så længe lager haves.
Bleerne er de samme. Pakken kan du genkende på stickers med Tour de France på forsiden.
I denne kampagne det Libero Tour de France pakker i Comfort størrelse 3-7 og Up&Go størrelse 4-7. Tilbuddet gælder på Libero Tour de France pakker samt alle størrelser i Libero Touch serien. Hvis du har koder fra andre Libero pakker, bliver disse til point og ikke kampagnekoder når du registrerer dem i Liberos Pointshop.
Vi har ikke foretaget nogen ændring af bleerne i Libero Tour de France Edition. Det eneste anderledes er stickers på pakkerne.
Libero Tour de France Edition bleer kan købes i alle store dagligvarehuse, hvor du normalt køber dine Libero bleer.
Badelagen, Rygsæk og Pyjamas kan bestilles fra 2. maj og til og med 31. august 2022 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder Libero Tour de France Edition og Libero Touch. Ønsker du at bruge kampagnekoderne inden kampagnen slutter, kan du selv konvertere kampagnekoderne til almindelige point.
Det er altid svært på forhånd at vide, hvor stor efterspørgslen på kampagnen vil være, men vi har selvfølgelig taget hensyn til dette og håber, at alle bliver glade. Du kan benytte tilbuddet til og med 31. august 2022 eller så længe lager haves.
Nej. Du kan bruge koderne fra emballagen på Libero Tour de France Edition og Libero Touch pakkerne.
På indersiden på alle Liberos blepakker (Ikke på premature, Libero Swimpants og SleepTight), finder du koden. Koden indeholder ti tegn - både tal og bogstaver. Bemærk - det kan være vanskeligt at se forskel på tal og bogstaver, f.eks 0 (nul) og O (stort o) og 1 (et) og I (stort). Prøv venligst begge varianter, hvis du får en fejlmeddelelse. Ellers skriv til forbrugerservice@essity.com Du kan også scanne den firkantede kode med din mobil direkte i Libero appen.
Koderne kan ikke overdrages og kan kun indløses af medlemmer i Libero Klubben, som til privat brug har købt Libero bleer med Liberos unikke koder. Vi forbeholder os retten til at kræve kvittering for købet. Ved eventuel konflikt skal Essitys beslutning gælde.
Ja, du skal være medlem for at kunne indløse koderne og bestille gaverne. Hvis du ikke er medlem, kan du meget enkelt blive det på www.libero.dk/liberoklubben. Det er gratis at være medlem.
Denne kampagne er unik og kun gyldig i en kort periode. Dine andre koder kan du bruge til andre gaver i Pointshoppen.
faq-item-answer-15
Du kan løbende indtaste dine koder. Vi gemmer koderne i hele kampagneperioden, indtil du er klar til at bestille din Libero Tour de France gave. Gaven er ikke reserveret, før du har gennemført din bestilling.
Hvis gaven er beskadiget, når du modtager den, eller du ikke er tilfreds med din bestilling, skal du blot kontakte os ved at skrive en mail til forbrugerservice@essity.com. Beskadigede gaver kan kun ombyttes til tilsvarende ubeskadigede gaver og kan ikke veksles til penge. Har vi ikke flere, sættes kampangekoderne retur på kontoen.
Når kampagnen slutter den 31. august 2022 vil dine indtastede koder automatisk blive konverteret til point i september 2022. Så kan disse bruges til de andre gaver i Pointshoppen. Ønsker du at bruge kampagnekoderne inden kampagnen slutter, kan du selv konvertere kampagnekoderne til almindelige point.
Log ind på Liberos hjemmeside og vælg ”Min profil”. Klik på ”Opdatere dine informationer”. Indtast din nye adresse, og klik på ”Opdater mine oplysninger”.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...