Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her


Tak til alle forældre og børn
– som har testet og givet sin mening om Libero Touch!

Tak til alle familier i hele Norden, som har deltaget og testet Libero Touch i deres virkelighed. Vi er taknemmelige for jeres utrolige engagement, når det kommer til vurderingen af Libero Touch. Lige nu, er vi hos Libero, i fuld gang med at indsamle alle de svar vi har modtaget, alt for at blive endnu bedre - i din hverdag.

En særlig tak til alle der har hjulpet og deltaget i vores konkurrence om tre måneders forbrug af Libero Touch bleer! Tillykke til vinderne, som har modtaget en mail og Touch bleer med pakkeposten. Ann-Cathrine fra Toreby, Jannika fra Odense, Stine fra Frederiksberg, Jette fra Vojens, Lennart fra Brønshøj, Christian fra Tolvsrød, Kristine fra Omastrand, Renate fra Vanse, Kristin fra Fjellhamar, Jostein fra Drammen, Helena fra Rådal, Caroline fra Göteborg, Mirko fra Malmö, Josefine fra Svanesund, Daniel fra Järfälla, Loredana fra Domsjö og Simona fra Dvärsätt.

Sammen med forældre og børn i Danmark, Norge, Sverige og Finland vil Libero gennemføre Nordens største bletest. En forbrugertest, som gør det muligt for familiernes hverdag, at sætte Libero Touch på prøve. Læs vores konkurrenceregler

Sådan det ser ud, når virkeligheden tester Libero Touch

Ikke to dage er ens. Især ikke når den er fyldt med små børn og alle deres narrestreger. Del på Instagram, hvordan jeres virkelighed ser ud, når du tester Libero Touch med hashtag #LiberoVirkeligheden

Tak for bidraget. Sammen gennemfører vi Norden største bletest.

Sådan ser det ud, når andre har testet #LiberoVirkeligheden i virkeligheden. Hvordan så det ud for dig?

  I laboratoriet efterligner vi, så vidt muligt, virkeligheden, men vores dukker kan hverken kravle eller sove på siden. Derfor er feedback fra forældre meget værdifuld.”

  Vi tester ikke bare med blå væske
  – vi går et skridt videre

  Vi har produceret bleer i mere end 50 år med et ønske om, altid at give dit barn en ble, som både er funktionel og komfortable. Og på vores hovedkontor i Göteborg, sætter vi dagligt vores bleer på prøve. Vi tester selvfølgelig med væske, men det stopper ikke der.

  Torgny Falk i Liberos testlaboratorium i Göteborg.

  I laboratoriet har vi specielt designet udstyr, som efterligner virkelige situationer og børns bevægelser. Vi stresstester bleerne til det yderste, så de kan holde til din virkelighed.

  Udover prøver i laboratoriet, gennemfører vi løbende forskellige forbrugertest. For eksempel, inviterer vi børn og deres forældre, til en lille børnefest her hos os hos Libero at se, hvordan bleer sidder og fungerer i virkeligheden.

  Vi tester andre ord alt, hvad en ble skal kunne holde til

  Libero tester virkeligheden
  Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
  Indlæser ...