Videoguides

Liberos tips til småbørnsforældre

Hvordan undgår man shampoo i øjnene? Hvordan skifter man nemmest ble, når man er ude ? Hvordan gør man, når det er tid til at lære barnet at spise selv? Og de vigtige soverutiner! I vores små film giver vi dig tips om ting man ofte kan være i tvivl om, når barnet er nogle måneder.

Bliv prof. i bleskift

Se vores bedste råd til dig, der skal til at skifte ble. Lær, hvordan du sætter den korrekt, hvad du gør med den gamle ble og alt andet, du skal tænke over, når det omhandler bleer og bleskift.

Giv den bedste babymassage

Vi viser dig, hvordan du giver den bedste babymassage. Vores råd omhandler for eksempel, hvordan man massérer babyens mave med bløde cirkulære bevægelser og altid holder øjenkontakt.

Råd til, hvordan du bader din baby

At bibeholde den korrekte temperatur og den rigtige støtte på barnet, er naturligvis det vigtigste når du skal bade din baby. Andre gode råd er, at bruge babyolie i vandet, som giver fugt og rengøre, til at tænke over, hvordan du vasker og ikke bader for ofte.

Giv huden, hvad den har brug for

Husk, at babyens hud er meget sensitiv og kan til tider være tør. Det er vigtigt at bruge de rigtige produkter, for at passe godt på tør hud og røde knopper.

Et maraton i amningsteknik!

Der er mange gode råd, når du skal til at begynde at amme. At sidde behageligt er vigtigt, da amning godt kan tage lidt tid. Se filmen for at få vores bedste råd, hvis du føler dig usikker på, hvordan du kommer i gang.

Hold babyen tæt til kroppen og giv trøst

Her er vores bedste råd, når babyen græder. Nogle gange er det svært at vide, hvad der er galt, men ofte er det, at være hud mod huden og forsigtigt vugge din baby, det bedste råd.

Hvor svært kan det være at sove?

Små babyer sover ikke som du vil, men som de vil. Se vores bedste råd om babyers søvn, og hvordan man får barnet til at sove på en sikker og behagelig måde. Det bedste råd om babyers søvn - vær tålmodig.

Pak tasken og ta' afsted!

Gode råd og en checkliste, når du skal pakke din taske og forlade hjemmet med din baby. Glem ikke at medbringe dette, når du rejser med børn!

Det bedste ved en bukseble

Vores bedste råd når det kommer til at skifte ble på ældre babyer. Hvad man skal tænke på med buksebleer, og hvordan man gør, hvis nummer to er i bleen…

Bleskift væk fra hjemmet

Når du og din baby er ude på eventyr, er der en masse gode ting at medbringe. I denne film viser vi, hvad der er godt at have i din pusletaske.

En god start med smagsportioner

Hvordan gør du, når du starter med smagsportioner? Kartoffel, gulerod eller pastinak? Her er vores bedste råd til dig, der skal begynde at give din baby rigtig mad.