din-fas-1600x480
libero_club

Få en velkomstgave og saml blekoder til Pointshoppen

Som medlem får du adgang til din egen graviditetkalender, nyttige
oplysninger om dit barns udvikling, nye kampagner og det populære
forum forældresnak, hvor du kan udveksle erfaringer med andre
forældre.
Tips til dig
libero_tomorrow_project_12_mobile

Søskende og skænderier

”Hun startede, det var ikke mig!” Det er sikkert noget, du har hørt før. Det er nemlig meget almindeligt med søskende, som skændes, og man kan nok sige, at det mere eller mindre er en del af familielivet. Men hvorfor skændes søskende, og er der noget, man kan gøre for at bevare husfreden?

Tips til dig
Libero_Brand-launch_Kitchen-baby_Mobile

Vredesudbrud og hysteriske anfald

Når børn er omkring halvandet år, begynder de fleste at få en mere og mere tydelig og bestemt vilje. Det plejer at være både rart og lidt hårdt for omgivelserne, eftersom barnet også kan skifte humør og gå fra glæde til vredesudbrud på et øjeblik. Selvom det kan være nok så tålmodighedskrævende for dig som forælder, så er det en naturlig og sund del af udviklingen.

Tips til dig
_i2a3798_mobile

Sådan forbereder du dig til fødslen

Det er selvfølgelig rigtig nok, at man har født børn siden tidernes morgen, og det er noget, som kroppen er skabt til at kunne klare. Men det er samtidig en af de mest krævende opgaver, man kan udsætte en krop for. Hvordan forbereder man sig så bedst muligt inden fødslen?

Tips til dig
190918_libero_image_414_mobile

Pottetræning og om at stoppe med ble

På samme måde som med det meste i børns udvikling, så er det også forskelligt, hvor hurtigt de holder op med at bruge ble. Uanset hvornår det sker, så er det en god strategi at være lydhør over for, hvad der passer barnet.

Tips til dig
nappies-that-dont-leak-or-pinch_id136_teaser

Sådan vælger du den bedste ble

For stramt eller for løst, skal den være højere i taljen eller sidde mere løst omkring benene? Det er ikke altid nemt at vide, om man vælger den rigtige ble. Afhængigt af barnets alder, er der forskellige bleer, man kan vælge imellem. Vi guider dig gennem de forskellige modeller, og giver dig tips til, hvad der kan være godt at tænke på.

Tips til dig
Libero_Brand-launch_Pre-school-smile_Mobile

Dit barns selvværd og selvtillid

Et barn, som oplever, at det bliver set og accepteret for det, vedkommende er, har gode forudsætninger for at udvikle et godt selvværd og blive en tryg person. Her får du tips til, hvordan du kan hjælpe med at give dit barn et godt selvværd i hverdagen.

Tips til dig
libero-brand-launch-puddle-splash-mobile

17 tips til sjove lege for børn - og voksne

Nogle gange kan man savne både legekammerater og idéer, og man kan måske også have brug for en lille ekstra dosis fantasi, for at gøre dagen lidt sjovere med lege inden- eller udendørs. Lege for både børn og voksne.

Tips til dig
libero_recruitment_2021_6_pregnant-woman-in-bed_mobile

Graviditetsgener - hele listen

At vente barn er en fantastisk oplevelse med masser af fantastiske stunder: det første lille spark, spændingen ved, at livet skal forandres, eller fascinationen over, hvad kroppen kan! Men uanset hvor vidunderligt det på mange måder er, så kan en graviditet også indebære konstant kvalme, akut tissetrang eller en forvirret gravidhjerne.

Tips til dig
libero_brand-launch_newborn_mobile

Indkøbsliste til din baby - hvad skal man have til en nyfødt baby?

Hvad har en nyfødt egentlig brug for, og hvilke babyting er praktiske at have, når I kommer hjem fra sygehuset? Vi ved godt, at det kan føles som en jungle. Derfor har vi skrevet en tjekliste med ting til baby, der kan være praktiske at have derhjemme lige i starten.