din-fas-gravid-480x1600
libero_club

Få en velkomstgave og saml blekoder til Pointshoppen

Som medlem får du adgang til din egen graviditetkalender, nyttige
oplysninger om dit barns udvikling, nye kampagner og det populære
forum forældresnak, hvor du kan udveksle erfaringer med andre
forældre.
Tips til dig
_i2a3798_mobile

Sådan forbereder du dig til fødslen

Det er selvfølgelig rigtig nok, at man har født børn siden tidernes morgen, og det er noget, som kroppen er skabt til at kunne klare. Men det er samtidig en af de mest krævende opgaver, man kan udsætte en krop for. Hvordan forbereder man sig så bedst muligt inden fødslen?

Tips til dig
libero_recruitment_2021_6_pregnant-woman-in-bed_mobile

Graviditetsgener - hele listen

At vente barn er en fantastisk oplevelse med masser af fantastiske stunder: det første lille spark, spændingen ved, at livet skal forandres, eller fascinationen over, hvad kroppen kan! Men uanset hvor vidunderligt det på mange måder er, så kan en graviditet også indebære konstant kvalme, akut tissetrang eller en forvirret gravidhjerne.

Tips til dig
libero_brand-launch_newborn_mobile

Indkøbsliste til din baby - hvad skal man have til en nyfødt baby?

Hvad har en nyfødt egentlig brug for, og hvilke babyting er praktiske at have, når I kommer hjem fra sygehuset? Vi ved godt, at det kan føles som en jungle. Derfor har vi skrevet en tjekliste med ting til baby, der kan være praktiske at have derhjemme lige i starten.

Tips til dig
bond_to_baby_teaser

At knytte sig til barnet i maven

For barnet er tilknytningen vigtig for at overleve, men hvordan fungerer det egentlig, når det er omvendt – når en vordende forælder udvikler følelsesmæssige bånd til barnet i maven?

Tips til dig
partner_pregnant_teaser

Partner til gravid

Den fysiske belastning, der er forbundet med en graviditet, kan man af gode grunde ikke dele, men der er en hel del, man kan gøre, for at graviditeten skal blive en fælles oplevelse og noget, man klarer sammen.

Tips til dig
preg13528_mobile

Træning og motion under graviditeten

Hold for gravide eller din almindelige træning i træningscentret får dig ikke kun til at have det bedre lige nu, men kan også være en hjælp, når du skal føde. Næsten al motion er god, men der findes nogle ting, du skal huske på eller undgå.

Tips til dig
pack_teaser

Pak din hospitalstaske – den ultimative pakkeliste

Hvornår skal man pakke hospitalstasken, og hvad skal man have med til fødslen? Vi har lavet en pakkeliste med det, der kan være en god idé at have med – og hvad du måske ikke har brug for ...

libero_tomorrow_project_09_mobile

Flyve og rejse som gravid

Man plejer sagtens at kunne rejse, når man er gravid, men en voksende mave kan naturligvis gøre rejsen lidt ekstra ubehagelig og besværlig. Derfor er det en god idé at planlægge omhyggeligt og få styr på sikkerheden, fx hvordan sikkerhedsselen skal sidde, når man er gravid, eller hvor langt ind i graviditeten man har lov til at flyve.

preg13297_mobile

Tips til ventetøj

Det lyder måske ikke så fristende at skulle købe en helt ny opsætning af ventetøj – hverken med hensyn til tegnebogen eller miljøet. Men der er faktisk mange ting i garderoben, som også kan bruges under graviditeten – her giver vi dig tips til det, og hvilket tøj det faktisk kan være en god idé at investere i.

Alle artikler