Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

700 point

Skildpadde

Lamaze Borte-tit-tit Skildpadde. Sød lille skildpadde til baby fra 0 måneder. Skildpadden måler 11 cm i diameter og har mange forskellige teksturer, farver og mønstre. Der er knitrende farverige bånd, mønstre med store kontraster og bløde stoffer. Alt sammen for at stimulere din babys sanser. På den ene side kan du se skildpaddens glade ansigt, og når den vendes om, kan skildpadden gemme sig under det sort/hvide skjold. Din baby vil elske den.

300 point

Libero børne forklæde

Forklæde med lange ærmer til fingermaling og andre kreative, men grisende påfund. Bindes i nakken. Størrelse 1-3 år Kan maskinvaskes ved 40 grader 100% polyester

800 point

Regntøj

Specielt designet børneregntøj i vind- og vandtæt og funktionelt materiale med svejsede sømme og reflekterende detaljer. Jakken har en aftagelig hætte og blød fleece på indersiden af kraven. Bukser er udstyret med elastiske justerbare seler, elastik omkring anklen og forstærket elastisk under foden. En perfekt gave til udendørsleg og regnfulde udforskninger. Størrelse: 92 Materiale: 100% polyester med PU-coating Vask: Kan vaskes ved 30 grader

700 point

Fodbold sæt

”Landsholdssæt” bestående af t-shirt og shorts i de klassiske farver rød og hvid med både dannebrog og spillernummer. Sættet er mærket med Oeko-Tex® og er i en virkelig lækker kvalitet, der holder formen vask efter vask. Perfekt til alle små drenge og piger med hurtige fodboldben. Størrelse: 86/92 Materiale: 95 % bomuld, 5 % spandex Vaskeanvisning: Vaskes ved 40 grader, må ikke tørretumbles

200 point

Libero Bold

Libero har speciel-designet denne lille patchwork bold i dejlige friske farver. Inden i bolden er der en lille klokke.
 
Bolden måler 8 cm i diameter og passer godt til den lille barnehånd.

Bolden er i 100% polyester, og kan tørres af med en fugtig klud.


300 point

Libero sommerfugl

Sjov sommerfugl velegnet til børn mellem 0 og 24 måneder. De stærke farver stimulerer barnets sanser. Sommerfugl har en knitrende lyd, når man rører dens vinger og en raslende lyd i maven. Sommerfugl er lavet i forskellige materialer med forskellige mønstre og farver, så barnet får brugt sine sanser. Sommerfugl kan sættes på barnevognen m.v.

Sommerfugl måler ca. 10 x 12 cm. Kan vaskes med en fugtig klud.

HUSK: Husk altid at tjekke dit barns legetøj, inden det tages i brug. Tjek løbende dit barn legetøj for løse genstande, da slid kan løsne dele.


200 point

Liberos hue

Lille hue til jeres nyfødte barn - naturfarvet bomuld med små syninger i lysegrøn.

Huen er lavet i Økotex certificeret bomuld, der garanterer, at varen er testet for kemiske stoffer, der kan eller mistænkes for at kunne skade kroppen. Så du kan trygt anvende den til dit barn. Økotex er verdens førende varemærke inden for tekstiler. Det sikrer, at der ikke er sundhedsskadelige stoffer i produktet. Den lysegrønne tråd er ligeledes Økotex certificeret.

Huen er i 100 % bomuld og måler 40 cm i diameter (nederst). Den kan vaskes ved 60 grader og tåler tørretumbling.


300 point

Libero flyve

Sjov flyve designet af Libero, velegnet til børn mellem 0 og 24 måneder. De stærke farver stimulerer barnets sanser. Flyve har en knitrende lyd, når man rører dens vinger og er lavet i forskellige materialer med forskellige mønstre og farver, så barnet får brugt alle sine sanser. Flyve kan sættes på barnevognen m.v.

Flyve måler ca. 11 x 12 cm. Kan vaskes med en fugtig klud.

HUSK: Husk altid at tjekke dit barns legetøj, inden det tages i brug. Tjek løbende dit barn legetøj for løse genstande, da slid kan løsne dele.


500 point

Fodbold body

En sød ”landsholds-bodystocking” i rød og hvid - med både dannebrog og spillernummer. Bodystockingen er mærket med Oeko-Tex® og er i en virkelig lækker kvalitet, der holder formen vask efter vask. Der er trykknapper mellem benene og i halsen. Perfekt til alle små drenge og piger med hurtige fodboldben. Størrelse: 74 Materiale: 95 % bomuld, 5 % spandex Vaskeanvisning: Vaskes ved 40 grader, må ikke tørretumbles
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...