Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 
Som medlem får du adgang til din egen graviditetkalender, nyttige oplysninger om dit barns udvikling, nye kampagner og det populære forum forældresnak, hvor du kan udveksle erfaringer med andre forældre.

1500 point

50 kr til Red Barnet

Giv en livsvigtig gave til børn, som er flygtet fra fattige og konfliktramte lande. Dine 1500 point omregnes til 50 kroner, som ubeskåret går til Red Barnets vigtige arbejde til fordel for børn og familier, som er tvunget på flugt fra deres hjem på grund af sult, krig og konflikter. Læs mere på redbarnet.dk

2500 point

Touch tæppe

Super blødt og dejligt tæppe med et svagt lyseblåt mønster på en offwhite baggrund.

Bomuld på ydersiden og silkeblødt på indersiden.

Mål: 86 cm x 71 cm

Materiale: 50% bomuld, 50% polyester

Vask ved 30 grader, vask separat den første gang. Bør ikke vaskes i vaskemidler med blegemiddel.


1000 point

Bodystocking og hue

Super sødt superhelte-sæt i 100% bomuld (ECO TEX).
• Kortærmet hvid bodystocking med Superhero trykt på brystet. Dobbelt række knapper i skridtet, som giver din baby mulighed til at vokse en størrelse i samme bodystocking.

• Rød hue med ører og matchende print foran.
Størrelse: 72
Materiale: 100% bomuld (ECO TEX)
Vask: Skånsom vask ved 40 grader (hue vaskes separat)


1500 point

Kappe & maske, guld

Supercool superhelte kostume med kappe og maske.
• Guldkappe med lilla foring. Seje heltesymboler i form af flammer på ryggen og på brystet. Praktisk velcrolukning i halsen.
• Tilhørende blød og fleksibel superheltemaske i guld med lilla og gule detaljer. Elastikker og justerbar velcrolukning på bagsiden.

Størrelse: One size
Materiale: 100% polyester
Vask: Håndvask


300 point

Out of Stock

Libero børne forklæde

Forklæde med lange ærmer til fingermaling og andre kreative, men grisende påfund. Bindes i nakken. Størrelse 1-3 år Kan maskinvaskes ved 40 grader 100% polyester

700 point

Skildpadde

Lamaze Borte-tit-tit Skildpadde. Sød lille skildpadde til baby fra 0 måneder. Skildpadden måler 11 cm i diameter og har mange forskellige teksturer, farver og mønstre. Der er knitrende farverige bånd, mønstre med store kontraster og bløde stoffer. Alt sammen for at stimulere din babys sanser. På den ene side kan du se skildpaddens glade ansigt, og når den vendes om, kan skildpadden gemme sig under det sort/hvide skjold. Din baby vil elske den.

800 point

Regntøj

Specielt designet børneregntøj i vind- og vandtæt og funktionelt materiale med svejsede sømme og reflekterende detaljer. Jakken har en aftagelig hætte og blød fleece på indersiden af kraven. Bukser er udstyret med elastiske justerbare seler, elastik omkring anklen og forstærket elastisk under foden. En perfekt gave til udendørsleg og regnfulde udforskninger. Størrelse: 92 Materiale: 100% polyester med PU-coating Vask: Kan vaskes ved 30 grader

1600 point

Elefantdragt

Elefant dragt,Et vidunderligt blødt og behageligt tøj, som barnet vil elske. Den fine elefant Dragten har store bløde ører og en kuffert på hætten. Til bagsiden, en hale. Dragten har lynlås foran på maven og fødder og hænder er elastik manchetter. Dragten fås i størrelser. 92 (ganske rummelig), og er 100% polyester. Kan vaskes ved 40 grader

300 point

Libero sommerfugl

Sjov sommerfugl velegnet til børn mellem 0 og 24 måneder. De stærke farver stimulerer barnets sanser. Sommerfugl har en knitrende lyd, når man rører dens vinger og en raslende lyd i maven. Sommerfugl er lavet i forskellige materialer med forskellige mønstre og farver, så barnet får brugt sine sanser. Sommerfugl kan sættes på barnevognen m.v.

Sommerfugl måler ca. 10 x 12 cm. Kan vaskes med en fugtig klud.

HUSK: Husk altid at tjekke dit barns legetøj, inden det tages i brug. Tjek løbende dit barn legetøj for løse genstande, da slid kan løsne dele.


200 point

Liberos hue

Lille hue til jeres nyfødte barn - naturfarvet bomuld med små syninger i lysegrøn.

Huen er lavet i Økotex certificeret bomuld, der garanterer, at varen er testet for kemiske stoffer, der kan eller mistænkes for at kunne skade kroppen. Så du kan trygt anvende den til dit barn. Økotex er verdens førende varemærke inden for tekstiler. Det sikrer, at der ikke er sundhedsskadelige stoffer i produktet. Den lysegrønne tråd er ligeledes Økotex certificeret.

Huen er i 100 % bomuld og måler 40 cm i diameter (nederst). Den kan vaskes ved 60 grader og tåler tørretumbling.


800 point

Libero Rygsæk

Skøn lille rygsæk i lyseblå og røde farver. Perfekt til børnehave eller en tur i skoven. Rygsækken har justerbare stropper og en polstret ryg. Ud over det store rum i rygsækken er et lille rum på forsiden af rygsækken, der lukkes med lynlås. På side af rygsækken er der to rum til opbevaring. Rygsækken måler: 31 x 23 cm. Rygsækken kan tørres af med en fugtig klud.

300 point

Libero flyve

Sjov flyve designet af Libero, velegnet til børn mellem 0 og 24 måneder. De stærke farver stimulerer barnets sanser. Flyve har en knitrende lyd, når man rører dens vinger og er lavet i forskellige materialer med forskellige mønstre og farver, så barnet får brugt alle sine sanser. Flyve kan sættes på barnevognen m.v.

Flyve måler ca. 11 x 12 cm. Kan vaskes med en fugtig klud.

HUSK: Husk altid at tjekke dit barns legetøj, inden det tages i brug. Tjek løbende dit barn legetøj for løse genstande, da slid kan løsne dele.


1200 point

Øko baby sæt

Økologisk baby basis sæt str. 60 Natdragt, body, bukser og hue er lavet af 100% økologisk bomuld. Alt skal vaskes ved 40 grader med lignende farver

1000 point

Sutteflaske

En ergonomisk sutteflaske til børn i alle aldre. Flaskens grebvenlige design gør den let at holde for både forældre og barn. Takket være den smarte udformning er flasken også nem at samle og let at gøre ren.

1000 point

Sut blå

To søde, selvlysende sutter til børn i alderen 0 - 6 måneder. Den flade og dråbeformede sut er tilpasset din babys naturlige udvikling af gane, gummer og tænder. Den kan endda bruges omvendt! Sutten er fremstillet i smags- og lugtfri silikone, der gør, at den holder længe uden at blive misfarvet eller miste formen og er nem at gøre ren. • BPA-fri
 • Kan steriliseres • Tåler opvaskemaskine • Hygiejnisk låg

1000 point

Sut gul

To søde, selvlysende sutter til børn i alderen 0 - 6 måneder. Den flade og dråbeformede sut er tilpasset din babys naturlige udvikling af gane, gummer og tænder. Den kan endda bruges omvendt! Sutten er fremstillet i smags- og lugtfri silikone, der gør, at den holder længe uden at blive misfarvet eller miste formen og er nem at gøre ren. • BPA-fri
 • Kan steriliseres • Tåler opvaskemaskine • Hygiejnisk låg

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...