Alt, vi gør, gør vi for vores babyer og for i morgen.

Derfor brænder vi for at gøre vores bleer endnu bedre og mere skånsomme for både din baby og miljøet.
Vi ønsker også at være der for dig som forælder og give dig støtte og inspiration gennem de fantastiske, men til tider hårde småbørnsår.
Og vi står op for alle babyer - for deres muligheder, deres udvikling, deres ret til at lege, deres drømme og deres planet.
Vil du vide mere? Læs om vores forskellige initiativer nedenfor.

For alle børn

Vi takker jer af hele hjertet for det, I har gjort i år. Sammen har I, som er medlem af Libero Klubben givet hele 4 857 439 kr. til velgørenhed via vores Pointshop gennem 2022 ... Læs mere

donationer_1280x720_dk

Støtte og inspiration til forældre

At være forældre er en fantastisk oplevelse. Men det kan også være hårdt. Det er derfor, vi...Læs mere

stod--inspiration.

Aktivt arbejde med bæredygtighed

Vi lover, at reducere vores CO2-aftryk med 33%. Som virksomhed har vi sat os selv yderligere...Læs mere

libero_tomorrow_project_01

For alle babyers muligheder

For os kommer babyer altid først! Og det siger sig selv, at alle babyer har ret til at...Læs mere

libero_scen9

Om Essity

Essity er en førende global koncern inden for hygiejne og sundhed. Vi arbejder målrettet med optimering af velvære med vores produkter og serviceløsninger. Vi er repræsenteret i cirka 150 lande med de førende globale brands TENA og Tork samt andre stærke brands som JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har omkring 48.000 medarbejdere. Nettoomsætningen i 2019 beløb sig til cirka SEK 129 mia. (EUR 12,2 mia.). Virksomhedens hovedsæde er beliggende i Stockholm i Sverige, og Essity er registreret på Nasdaq Stockholm. Essity sætter nye standarder for velvære og bidrager til et sundt, bæredygtigt og cirkulært samfund. Læs mere på www.essity.com.

inline5