Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

Databeskyttelse Social Media Info


Databeskyttelse Social Media Info

Vi bruger denne side til at informere om og markedsføre vores produkter og serviceydelser. Vi kan fra tid til anden introducere forskellige konkurrencer, som du inviteres til at deltage i. Et andet formål er at få feedback, som vi kan bruge til at forbedre vores produkter. Vi opfordrer derfor til kommentarer og åben diskussion i dette forum.

Da alle kommentarer kan læses af alle, er det vigtigt, at alle kommentarer viser hensyn over for andre mennesker og ikke indeholder uværdigt, uetisk eller stødende sprogbrug, og at de overholder leverandøren af sociale mediers brugervilkår eller gældende lovgivning, f.eks. databeskyttelseslove. Vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, som efter vores mening er upassende eller i strid med loven. Vi opfordrer dig til straks at informere os, hvis du ser en kommentar, som efter din mening er upassende eller i strid med loven.

Leverandøren af sociale medier er primært ansvarlig for behandlingen af personoplysninger på deres sociale netværk. Hvad angår kommentarer anført af os eller andre personer på vores side, er vi også ansvarlige. Du kan finde flere oplysninger om vores behandling af personoplysninger og om dine rettigheder i vores Privatlivspolitik, som du kan finde her

Når du skriver kommentarer på vores side, opfordrer vi dig til at undlade at angive oplysninger om andre personer, især uden deres udtrykkelige samtykke. Du må aldrig inkludere følsomme personoplysninger, f.eks. sundhedsdata om dig selv eller andre, i dine kommentarer.

Oplysningerne om graviditet og små børn, der tilbydes på denne hjemmeside samt i Libero Klubbens app, er af generel karakter og må ikke erstatte lægebesøg eller anden lægelig rådgivning. Essity kan ikke stilles ansvarlig for de beslutninger, du træffer efter at have taget del af informationen.

Hvis du har spørgsmål om denne side eller vores behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til Forbrugerservice@essity.com

 

Facebook

YouTube

Instagram

 

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...