Saml point, og byt dem til fine gaver

Vi vil gerne have, at du skal trives med at være medlem af Libero Klubben, og derfor har du mulighed for at samle point, som du kan bytte til fine gaver i vores Pointshop – og derudover sørger vi for, at du modtager eksklusive tilbud. For vi synes, at man skal få lidt tilbage, når man er et engageret medlem af Libero Klubben.
DK_pointshop_png

Hvordan samler jeg point?

For at samle point, skal du registrere en unik kode, som du finder på indersiden af blepakken (alle på nær Libero Swimpants og SleepTight), ved den perforerede åbning. Det nemmeste er at scanne blekoden med Libero Klubbens app, men du kan også registrere koden manuelt i appen eller på hjemmesiden. Hver kode giver 100 point (duopakke - singlepakker giver 50 point), men der er også andre måder for dig som medlem at samle point på – du får fx point, når du inviterer venner og en partner. 
DK_LCA_Liberopoints

Sådan fungerer vores point

Når du bliver medlem af Libero Klubben får du som sagt mulighed for at samle point. Hver scannet blekode giver 100 point, og jo mere engageret og aktiv du er i klubben, desto flere point får du. Vi har tre niveauer: bronze, som du begynder på, sølv, som du når efter at have samlet 2.000 point, og ved 4.000 point bliver du til sidst guldmedlem. For hvert niveau får du adgang til nye tilbud. De point, du som medlem af Libero Klubben samler, kan bruges i vores Pointshop. Der finder du praktiske og fine ting til børn i alle aldre, forskellige vouchers samt gaver, som du kan bestille. 
 
Din aktuelle pointsaldo og pointhistorik finder du under Min konto. 
Essity7188_CMYK

Tre medlemsniveauer

I Libero Klubben har vi forskellige medlemsniveauer – guld, sølv og bronze – som giver forskellige fordele. Når du bliver medlem, begynder du på bronze, og med de blekoder, du scanner, og efterhånden som du udforsker mere Libero Klubben, når du nye niveauer og får nye fordele. Når du har samlet 4.000 point, opgraderes du til at være guldmedlem. Da får du ekstra fordele, fx et digitalt stempelkort, hvor du får 100 ekstra point for hver tiende pakke, du registrerer. Så længe du er medlem af Libero Klubben, beholder du naturligvis det højeste niveau, du har opnået.  
DK_medlemstege_light_png

Download Libero Klubben

Se, hvilken uge du er i, og hvor lang tid der er tilbage til fødslen. 
Få skræddersyet information uge for uge om dig og barnet. 
Involver din partner, søskende eller forældre i graviditeten.
Få tips og råd løbende under din graviditet.