welcome-gift-original

Få en velkomstgave!

Bestil en velkomstgave

Når et barn fødes, fødes der også en forælder – det vil vi gerne fejre! Derfor kan du, som venter dig eller har en lille nyfødt derhjemme, få en velkomstgave med prøver, som passer til den første tid sammen med din baby. Velkomstgaven kan bestilles i Pointshoppen, indtil barnet er 8 uger gammelt, og du kan bestille én gave pr. husstand og graviditet.
Frontbox_Startsida_Webb_580x380_DK_transperant_2x

Sådan gør du for at få vores velkomstgave

1. Bliv medlem af Libero Klubben. Hvis du allerede er medlem, registrerer du din graviditet eller dit barn på din konto.
2. Bestil velkomstgaven i Pointshoppen.
3. Hent velkomstgaven i Coop, Kvickly og SuperBrugsen. (Gaven kan ikke hentes i Dagli’Brugsen og Coop365).
Valkomstgavan_3StegBild_Webb_800X450_DK

Find jeres favorit – bestil et prøvekit med bleer i størrelse 4!

Hvordan ved du, hvilken blemodel der er bedst til lige netop dit barn? Den nemmeste måde at finde ud af det på er at prøve sig frem. Alle kroppe er forskellige, og når børn vokser, er det ikke kun kropsformen, som ændres, men også mængden af urin. For jo ældre barnet bliver, desto mere urin kommer der. Da kan man være nødt til at finde en ny favorit!

Vi vil gøre det nemt, så nu kan du bestille et prøvekit med alle vores blemodeller i størrelse 4 til børn med en vægt på omkring 7-11 kg. Hvilken bliver jeres yndlingsmodel? I får også vores bløde vådservietter uden plast, en praktisk bleguide og et par smarte knæbeskyttere! De beskytter ikke kun de små knæ, de mindsker også slitage på tøjet og gør kravleriet mindre glat. Praktiske, skønne og smarte – til din lille eventyrer!

Poangshop_Webb_size4_1386x902_DK_Transperent