din-fas-bebis_1600x480
libero_club

Få en gratis velkomstgave og saml blekoder til Pointshoppen

Som medlem får du adgang til din egen graviditetkalender, nyttige
oplysninger om dit barns udvikling, nye kampagner og det populære
forum forældresnak, hvor du kan udveksle erfaringer med andre
forældre.
Tips til dig
nappies-that-dont-leak-or-pinch_id136_teaser

Sådan vælger du den bedste ble

For stramt eller for løst, skal den være højere i taljen eller sidde mere løst omkring benene? Det er ikke altid nemt at vide, om man vælger den rigtige ble. Afhængigt af barnets alder, er der forskellige bleer, man kan vælge imellem. Vi guider dig gennem de forskellige modeller, og giver dig tips til, hvad der kan være godt at tænke på.

Tips til dig
Libero_Upgrade_Touch-Open_baby-in-bed-yawn_Mobile

Babys søvn – tips og råd

Ens egen mangel på søvn er noget, som præger småbørnsårene for næsten alle forældre. Der findes desværre ikke en universalmetode, som forbedrer søvnen for barnet – og for dig. Hvad gør man så, hvis ens baby har svært ved at sove? Her kan du læse mere og få tips om små børn og søvn.

Tips til dig
libero_tomorrow_project_16_Mobile

Når børn favoriserer den ene forælder

Mange børn er ekstra morsyge eller farsyge i perioder, hvilket kan være hårdt – især for den, der bliver afvist, men også for den udvalgte. Her får du hjælp til, hvordan du kan tænke, og der er noget, man kan – og bør – gøre.

Tips til dig
08_massage_0255_mobile

Udslæt og prikker hos børn

Dit barns hud er tyndere end din – den er rent faktisk kun halvt så tyk. Derfor er den også mere sensitiv, og mange små børn får udslæt i løbet af de første leveår. Der skal ikke så meget til, for at prikkerne kan dukke op, og de kan skyldes stort set hvad som helst – fra hormoner og eksem til varme, svampeangreb og fødevareallergi. En del børnesygdomme giver udslæt og kommer da ofte i kombination med feber.

Tips til dig
Libero_Recruitment_2021_11_baby-on-dads-chest_Mobile

Forstoppelse hos babyer og børn

Forstoppelse er almindeligt og meget ubehageligt for små børn. Ud over at det kan gøre meget ondt, så kan det også skabe bekymring hos forældrene og gøre barnet ked af det. Her får du tips og råd til, hvordan du kan hjælpe en baby med hård mave.

Tips til dig
Libero_Recruitment_2021_32_mom-with-baby-in-diaper_Mobile

Tilknytningsteori og trygge børn

Når man taler om tilknytning, så mener man de følelsesmæssige bånd, som knyttes mellem et lille barn og den, der tager sig af barnet. Hvis et lille barn skal have mulighed for at overleve, har det brug for omsorg, beskyttelse og en følelse af tryghed – og derfor er barnet nødt til at have en tilknytning til nogen, der kan give alt dette. Tilknytningen er noget, som for det meste sker helt automatisk i forholdet mellem barn og forældre.

_i2a2087_mobile

Sutteflaske og modermælkserstatning

Det er ikke alle, der vil eller kan amme. Uanset hvorfor man ikke ammer, så skal man vide, at man kan have lige så hyggelige måltider med sit barn, hvis man giver sutteflaske med brystmælk eller modermælkserstatning, som hvis man ammer.

packNB1_4012-final_Mobile

Efterkontrol hos din læge

Barnet er kommet til verden, du er så småt ved at komme ud af babyboblen og du er begyndt at få lidt styr på livet med et lille barn. Efter fem uger tilbydes I en kontroltid til jeres nyfødte, og kort efter er tiden inde til en efterfødselskontrol for dig. Otte uger efter fødslen får alle, der har født børn, nemlig tilbud om at gå til en efterfødselskontrol hos deres læge. Her kan du læse om, hvornår du skal bestille tid, og hvad du kan forvente dig af besøget.

mjuk_320x170_teaser

Sådan plejer du din babys følsomme hud

Lækker blød og glat babyhud er måske noget af det bedste, der findes. Men babyens hud er sart og skal beskyttes mod fx sol, fugt og kulde. Babyhuden kan også nemt blive tør. Her kan du læse om, hvad der kan være godt at tænke på med hensyn til hudpleje for babyer. 

Alle artikler