close

Bleer, som ikke lækker eller klemmer

Sætter du selv pris på at tage de behagelige hjemmebukser på efter arbejde eller træning? På samme måde vil dit lille barn formentlig komme til at elske Liberos bløde bukseble Up&Go, som giver den bedst mulige bevægelsesfrihed.

Up&Go er - på trods af sit navn - også den af Liberos bleer, som er rarest at sove i, da der ikke er noget, som klemmer eller sidder til. Men børn ser forskellige ud, og derfor sidder bleerne også forskelligt på forskellige børn. Det er vigtigt at sørge for, at bleen sidder så godt, at den ikke slipper rundt om benene. Alle bletyper har en god sugeevne og er lavet i et materiale, som er åndbart og holder barnets hud tør og blød.

Sprællende børn - smarte bleer

Når dit barn vokser, ændres mængden af tis, og også afføringen forandrer sig. Barnet bevæger sig mere på puslebordet - og snart også på gulvet. Det stiller nye krav til bleerne.
Når barnet vejer omkring 5 kilo, kan I begynde at prøve buksebleen Up&Go, størrelse 3. Den er formet, så bleen følger kroppens bevægelser, uanset om barnet ligger, ruller, kravler eller står. Læs gerne om barnets udvikling 0-6 måneder, 6-18 måneder eller 1,5-4 år.
Hvis barnet har haft afføring, er Up&Go nem at rive op i siderne, både oppefra og nedefra og skifte som en almindelig ble.
Så snart barnet kan stå, når det holder fast ved noget, er det endnu nemmere at skifte buksebleer - hvor som helst!

Up&Go, allerede inden barnet begynder at gå

Hvorfor så anvende Up&Go, inden barnet kan stå og gå? Mange forældre går over til denne ble, fordi deres barn holder af at sove i en ekstra behagelig og smidig ble. Den har en bred og blød elastik, som slutter helt tæt hele vejen rundt mave og ryg. Materialet i ben, ryg, sideelastik og lukning er lavet med ekstra stretch og derfor behageligt.
Præcis som voksne har børn brug for at kunne vende sig og ændre stilling om natten uden at blive vækket af, at noget føles ubehageligt. Up&Go følger med barnets bevægelser - den hverken klemmer eller kommer til at sidde skævt, uanset om barnet måske har en urolig nat.

Vi ved alle, at tørre børn sover bedst. En del forældre synes, at Up&Go fungerer godt om natten, andre vælger at fortsætte Libero Comfort med velcrolukning et stykke tid endnu. Også de her bleer har jo en smidig elastik foroven og stretch i siderne.

Børn er forskellige - prøv jer frem

Libero Comfort er lavet, så de er behagelige og sidder godt på de fleste børn – sørg bare for at finde den rigtige størrelse. Husk, at vægtangivelsen på blepakken er vejledende. De forskellige størrelsers vægtinterval går lidt indover hinanden. Børn kan have både forskellige form og alder, på trods af at vægten er den samme. Hvis du oplever, at bleen lækker - så prøv med en større eller mindre størrelse.
Før eller senere vil dit barn formentlig komme til at elske Up&Go. Bleen sidder lige så godt og skønt som et par underbukser, selvom der er fuld fart på, når barnet begynder at kravle eller trække sig frem. Når det efterhånden begynder at blive tid til træning på potten, er det praktisk at anvende Up&Go som underbukser, som kan trækkes ned – noget som barnet ofte gerne hjælper til med.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...