din-fas-småbarn-190917_libero_CF3_283-1600x480
libero_club

Få en gratis velkomstgave og saml blekoder til Pointshoppen

Som medlem får du adgang til din egen graviditetkalender, nyttige
oplysninger om dit barns udvikling, nye kampagner og det populære
forum forældresnak, hvor du kan udveksle erfaringer med andre
forældre.
Tips til dig
libero_tomorrow_project_12_mobile

Søskende og skænderier

”Hun startede, det var ikke mig!” Det er sikkert noget, du har hørt før. Det er nemlig meget almindeligt med søskende, som skændes, og man kan nok sige, at det mere eller mindre er en del af familielivet. Men hvorfor skændes søskende, og er der noget, man kan gøre for at bevare husfreden?

Tips til dig
Libero_Brand-launch_Kitchen-baby_Mobile

Vredesudbrud og hysteriske anfald

Når børn er omkring halvandet år, begynder de fleste at få en mere og mere tydelig og bestemt vilje. Det plejer at være både rart og lidt hårdt for omgivelserne, eftersom barnet også kan skifte humør og gå fra glæde til vredesudbrud på et øjeblik. Selvom det kan være nok så tålmodighedskrævende for dig som forælder, så er det en naturlig og sund del af udviklingen.

Tips til dig
190918_libero_image_414_mobile

Pottetræning og om at stoppe med ble

På samme måde som med det meste i børns udvikling, så er det også forskelligt, hvor hurtigt de holder op med at bruge ble. Uanset hvornår det sker, så er det en god strategi at være lydhør over for, hvad der passer barnet.

Tips til dig
Libero_Brand-launch_Pre-school-smile_Mobile

Dit barns selvværd og selvtillid

Et barn, som oplever, at det bliver set og accepteret for det, vedkommende er, har gode forudsætninger for at udvikle et godt selvværd og blive en tryg person. Her får du tips til, hvordan du kan hjælpe med at give dit barn et godt selvværd i hverdagen.

Tips til dig
Essity7188_CMYK

17 tips til sjove lege for børn - og voksne

Nogle gange kan man savne både legekammerater og idéer, og man kan måske også have brug for en lille ekstra dosis fantasi, for at gøre dagen lidt sjovere med lege inden- eller udendørs. Lege for både børn og voksne.

Tips til dig
sca-od6-mgl0079-mobile

Sprogudvikling hos børn

Det lyder måske mest som sød pludren, men dit barns lyde er fra første øjeblik en øvelse i kommunikation. Jo ældre børn bliver, desto mere almindeligt er det, at de eksperimenterer med nye lyde og ord næsten konstant. Men hvordan hjælper man et barn, der er forsinket i sin sproglige udvikling?

190912_libero_cf7_535_cmyk_article_stage

Styrk dit barns immunforsvar og helbred med den rigtige mad

Hvilken rolle spiller maden i forhold til børns helbred og immunsystem? Vi har talt med børnelægen Carina Saunders, som også forsker i tarmfloraen, og hvordan den kan påvirke helbredet hos de små. Her fortæller hun om alt det, og forklarer, hvorfor det er klogt at begynde med en varieret kost tidligt, og hvorfor det ikke er nødvendigt at give sit barn probiotika.

Libero_Little-Heroes_Cancer_baby-mom (1)

Når livet tager en ny drejning – tips til håndtering af sorg, bekymring og uvished

Det indgår i forældreskabet, at man er konstant bekymret for, at der skal ske ens barn noget. For nogle forældre indgår det desværre også, at der faktisk sker barnet noget – at livet tager en anden drejning, end man havde forventet, og at dette udfordrer en på enhver tænkelig måde. Her får du tips til, hvordan du kan tænke, hvis du befinder dig i en situation som denne.

Libero_Little-Heroes_Diabetes_baby-mom

Støtte en familie, som lever med sygdom

Nogle gange sker det, der ikke må ske: Et barn bliver sygt. For dem, der havner i sådan en svær situation, er opbakningen fra omgivelserne ofte uvurderlig – men hvordan støtter man bedst muligt? Det kan være svært at vide, hvad man som pårørende eller ven kan sige og gøre i en situation, hvor et barn er blevet alvorligt sygt, eller dets helbred er påvirket af andre årsager.

Alle artikler