For alle babyers muligheder

Libero_Brand-launch_Beach toys wide

For os kommer babyer altid først! Og det siger sig selv, at alle babyer har ret til at udvikle sig og blomstre. Derfor arbejder vi både på langsigtede og mere aktuelle initiativer, der hjælper børn og deres familier.

Det er vigtigt at blive set og repræsenteret - især for børn. Derfor er inkludering og mangfoldighed noget, vi arbejder meget med. Både i vores kommunikation og emballage ønsker vi, at afspejle samfundet og repræsentere forskellige etniciteter, kulturelle baggrunde, familiekonstellationer, køn og funktionsvariationer.

For en bedre verden, når vores børn vokser op

Hos Libero ønsker vi, at vores børn skal vokse op i en lige, retfærdig og bæredygtig verden. Derfor har vi støttet og samarbejdet med en lang række organisationer gennem årene - organisationer, der gør alt fra at hjælpe udsatte børn og deres familier til beskyttelse af truede dyr og naturområder.

Lærerigt og sjovt

I alle vores kampagner forsøger vi at have en pædagogisk vinkel med. Det kan f.eks. være små lærerige billeder og tekster på bleerne, skrive børnebøger og lave sjove og lærerige film. For det, man lærer tidligt, følger én hele livet.

Vi ønsker helt enkelt at stå op for alle babyer - i dag og i morgen.