For alle børns ret til tryghed

1.4 millioner kr til Red Barnet's arbejde i Ukraine!

Efterhånden som situationen i Ukraine er blevet forværret, har flere og flere af jer medlemmer valgt at skænke jeres point til Red Barnet. Indtil videre har vi sammen bidraget med i alt 1.4 millioner kroner til Red Barnet's arbejde for børn, der er berørt af situationen i Ukraine. Helt fantastisk!

Takket være jeres bidrag vil Red Barnet kunne fortsætte sit arbejde i Ukraine og andre steder og hjælpe dem, der har mest brug for det. Det gør de ved at forsyne børn og deres familier med vand, mad, hygiejneartikler, husly, psykologisk støtte og meget, meget mere. Hvis du vil læse om alt det, som Red Barnet gør, så klik her

Lige nu er der mange mennesker, der flygter fra Ukraine og ankommer til Danmark. Red Barnet arbejder for at sikre, at alle børn og familier får en sikker modtagelse. En af de vigtigste prioriteter er at sikre, at de har et sted at bo. Det skal ske hurtigt og på en måde, der sikrer dem, ikke mindst børnene, en så sikker og stabil tilværelse som muligt under de givne omstændigheder.

Endnu en gang en varm og stor tak til jer, der vælger at give jeres point til Red Barnet - I gør en forskel! Fortsæt gerne med at skæne en gave via vores Pointshop eller støt via MobilePay 247744.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...