Støtte og inspiration til forældre

Stöd & inspiration JPG

At være forælder er en fantastisk oplevelse. Men det kan også være hårdt. Derfor vil vi hos Libero være der for dig og hjælpe dig med tips, råd og inspiration gennem småbørnsårene.

Under menupunket "Dig netop nu"  finder du masser af tips og inspiration, der er skræddersyet til dit barns alder. Du kan tage vores Hudskola ogPoo-skole, tjekke vores videoguides, tjeklister og meget mere. Du kan også blive medlem af Liberoklubben Som medlem kan du have din egen graviditetskalender, og du får skræddersyet information - direkte i din mailboks og i vores app. Du kan også chatte og stille spørgsmål til andre forældre i vores populære forum Forældresnak.

Følg os på sociale medier

Facebook og Instagram deler vi tips og information om alt, hvad der har med småbørnslivet at gøre. Du får råd fra børnepsykologer, børnelæger og jordemødre blandet med sjove legetips og fantastiske babybilleder, direkte i dine feeds.

På vores YouTube-kanal kan du se videoer om alt fra bleskift, bad, babymassage og meget, meget mere.

Uanset om du lige er begyndt at tænke på at blive gravid eller allerede har et halvt fodboldhold, vil vi hos Libero gerne være der for dig og din baby.