Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her


Før og efter

Hvad sker der før og efter brug?

Har du nogensinde tænkt over, hvordan materialerne udvælges til dit barns bleer? Eller hvor de ender, når du har smidt dem i skraldespanden... Eller måske hvad der kan gøres i produktionen for at reducere indvirkningen på miljøet? Her fortæller vi dig, hvordan det fungerer.

Kun det bedste er godt nok...

Vi sikrer, at alle de materialer, vi bruger, er sikre og fri for skadelige kemikalier. Det, som betyder mest for os, er, at dit barn har det godt. Alle de materialer, vi bruger i vores produkter, er omhyggeligt udvalgt, af høj kvalitet og er skånsomme for miljøet. Og vi sørger altid for, at vores leverandører er lige så omhyggelige med miljøforhold, kvalitet og arbejdsmiljø, som vi er.

Vi tager ansvar for helheden

For hver ble, vi producerer, sikrer vi, at vi ved, hvordan vores produkter påvirker miljøet gennem hele deres livscyklus. Vi kontrollerer og prøver at minimere indvirkningen på miljøet hele vejen fra det første stykke råmateriale, gennem hele produktionen, transporten, brugen og selv efter, at den brugte ble er kommet i skraldespanden.

Ved du, hvor bleerne ender, når du har smidt dem i skraldespanden? Det gør vi. Hvis du f.eks. bor i et nordisk land, indsamles de brugte bleer, hvorefter de sandsynligvis forbrændes for at forsyne dit samfund med nødvendig fjernvarme og elektricitet.*

* Forbrænding med henblik på energiudnyttelse. Sverige: 99 %, Danmark: 98 %, Norge: 95 %, Finland: 74 %. Kilde: Eurostat. (Andel af alt husholdningsaffald i landet, ekskl. genvundet materiale)

Vi fortsætter med at finde nye måder at gøre verden mere bæredygtig på

Vi arbejder hele tiden hårdt på at gøre vores egen produktion mere ressourceeffektiv. Vores mål er at udnytte 100 % af alle ressourcer, der tilgår vores produktion, inden vi når 2030, hvilket indebærer, at vi eliminerer alt produktionsaffald. Vi er der ikke helt endnu, og det bliver helt sikkert ikke let. Men vi vil gøre vores bedste ved at ændre på, hvordan vi håndterer affald, hvordan vi udformer vores maskiner og arbejdsprocesser smartere, og hvordan vi foretager løbende investeringer for konstant at blive bedre.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...