Før og efter

Beforeandafter Hero

Hvad sker der før og efter brug?

Har du nogensinde tænkt over, hvordan materialerne udvælges til dit barns bleer? Eller hvor de ender, når du har smidt dem i skraldespanden... Eller måske hvad der kan gøres i produktionen for at reducere indvirkningen på miljøet? Her fortæller vi dig, hvordan det fungerer.

Kun det bedste er godt nok...

Vi sikrer, at alle de materialer, vi bruger, er sikre og fri for skadelige kemikalier. Det, der betyder mest for os, er, at dit barn har det godt. Alle de materialer, vi bruger i vores produkter, er omhyggeligt udvalgt, af høj kvalitet og er skånsomme for miljøet. Og vi sørger altid for, at vores leverandører er lige så omhyggelige med miljøforhold, kvalitet og arbejdsmiljø, som vi er.

Beforeandafter 1

Vi tager ansvar for helheden

For hver ble, vi producerer, sikrer vi, at vi ved, hvordan vores produkter påvirker miljøet gennem hele deres livscyklus. Vi kontrollerer og prøver at minimere indvirkningen på miljøet hele vejen fra det første stykke råmateriale, gennem hele produktionen, transporten, brugen og selv efter, at den brugte ble er kommet i skraldespanden.

Ved du, hvor bleerne ender, når du har smidt dem i skraldespanden? Det gør vi. Hvis du f.eks. bor i et nordisk land, indsamles de brugte bleer, hvorefter de sandsynligvis forbrændes for at forsyne dit samfund med nødvendig fjernvarme og elektricitet.*

* Forbrænding med henblik på energiudnyttelse. Sverige: 99%, Danmark: 98%, Norge: 95%, Finland: 74%. Kilde: Eurostat. (Andel af alt husholdningsaffald i landet, ekskl. genvundet materiale)

Vi fortsætter med at finde nye måder at gøre verden mere bæredygtig på

Vi arbejder hele tiden hårdt på at gøre vores egen produktion mere ressourceeffektiv. Vi bygger vores maskiner og gør vores processer endnu smartere, så de hele tiden bliver bedre. Vi leder også hele tiden efter nye og bedre materialer til produkter og emballage, som også bidrager til bedre affaldshåndtering og ressourceeffektivitet. Vi ønsker også at lære mere om genvinding af bleer og vil fortsætte med at arbejde med dette fremover.

Beforeandafter 2