Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her


Hvad vi gør...

Hvad vi gør...

Bæredygtighed handler om altid at have et holistisk syn på tingene. For os er målet at finde en langsigtet balance mellem menneskers behov og miljøet. Det er vores udgangspunkt.

For dit barns bedste i dag og i morgen

Alt, hvad vi gør, gør vi for dit barn og dig. Derfor er den rigtige kvalitet og de rigtige metoder altid det vigtigste for os. At tage ansvar for miljøet er det samme som at vise omsorg for dit barns fremtid, og vi gør alt, hvad vi kan, for at opnå alt dette på samme tid. Vores måde at arbejde for bæredygtighed på er at forbedre livet for dit barn, samtidig med at vi passer på miljøet.

I årenes løb har vi formået at gøre vores bleer tyndere, og i dag har vi reduceret vægten med næsten en femtedel.* En tyndere ble giver dit barn mere bevægelsesfrihed. Et lettere produkt er også bedre for miljøet. Vi bruger færre ressourcer, affaldsmængden minimeres, og transporten kan varetages på en mere effektiv måde.

Dette er et eksempel på, hvordan vi har formået at forbedre vores bleer og på denne måde gøre livet bedre for dig, dit barn og vores planet.

* Vi har reduceret produktvægten med 19 % siden 2008, hvilket mindsker affaldsmængden og unødvendig brug af ressourcer. Ændringerne i produktvægten er gennemsnitsværdier baseret på livscyklusvurderinger for babyprodukter

Vi bekymrer os (også) om dig som forælder

Når vi taler om trivsel som en del af vores bæredygtighedsstrategi, handler det ikke kun om barnets trivsel, vi tænker også på forældrene. Vores ambition er at gøre det nemmere for forældre i hverdagen, da de bedst ved, hvad barnet har behov for. Derfor tilbyder vi tjenester, der støtter forældre i deres hverdag, sammen med smarte nyskabende produkter, der gør forældreskabet nemmere.

Bæredygtighed er vigtigt

Der er ingen tvivl om, at der stadig er meget at gøre for at forbedre vores klimaaftryk. Her er nogle af de ting, vi gør lige nu...

 • Konstant forbedring i retning mod en mere energieffektiv produktion
 • Øget andel af fornyelige og genvundne materialer i vores emballager
 • Smart produktdesign til babyer, forældre og miljøet
 • Råvarer fra mere bæredygtige kilder
 • Ingen skadelige eller unødvendige kemikalier
 • Deling af vores viden om forældreskab, sundhed og hygiejne
 • Minimering af affaldsmængden
 • Aktiv støtte til forældre for at gøre forældreskabet lettere

Vi har arbejdet med bæredygtighed længe...

 • Vi har reduceret vores CO2-fodaftryk med 16 % for buksebleer og 25 % for åbne bleer siden 2008*
 • Vi har reduceret produktvægten med 19 % siden 2008, hvilket mindsker affaldsmængden og unødvendig brug af ressourcer**
 • 20 % af materialet i vores emballage er genbrugsmateriale
 • 100 % af den træmasse, der anvendes i vores bleer, har certificeringen FSC® Chain of Custody

* Baseret på livscyklusanalyser udført af Essity og verificeret af IVL Svenska Miljöinstitutet AB 2017
**Ændringerne i produktvægten er gennemsnitsværdier baseret på livscyklusvurderinger for babyprodukter

Hvad er et co2-fodaftryk?

Når vi taler om CO2-fodaftryk, mener vi den samlede mængde drivhusgasser, der udledes i atmosfæren som følge af aktiviteter i forbindelse med produktion, brug og affaldshåndtering relateret til vores produkter.

Vi laver løbende livscyklusvurderinger, som vi bruger til at beregne vores CO2-fodaftryk. De nuværende resultater viser, at vores indsats for klimaet har lønnet sig. Når det gælder vores åbne bleer, er CO2-fodaftrykket reduceret med 25 % mellem 2008 og 2017.

Vi stiller os dog ikke tilfredse med dette, men har mange planer og idéer til, hvordan vi kan reducere det yderligere. Det er en hård udfordring, vi har foran os. Vi får brug for mod og udholdenhed samt støtte fra jer kunder for at nå målene.

Libero er en del af en større familie

Libero blev grundlagt i 1980 i Sverige, men allerede flere årtier tidligere begyndte vi at undersøge, hvordan vi kan tilbyde de bedste og mest skånsomme bleer til børn i Norden. SCA har siden da skiftet navn til Essity.

I dag indgår Libero i den store Essity-familie med mange brands og produkter inden for mange forskellige kategorier. Essitys arbejde for bæredygtighed omfatter alle de produkter, vi producerer. Hvis du vil vide mere om vores strategi, mål og fremskridt, kan du læse mere her

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...