Hvilke mål vi stræber efter

Goal hero image

Hvilke mål vi stræber efter...

Vi har lovet at leve op til Parisaftalen og reducere vores klimapåvirkning med 33%.

Reducere vores klimapåvirkning med 33%*

Vi lover at reducere vores klimapåvirkning med 33% inden 2030 for Liberos produktsortiment. Som virksomhed har vi opstillet yderligere strenge klimamål med det formål at mindske udledningen af drivhusgasser i overensstemmelse med Parisaftalen.

Vores måde at blive mere bæredygtige på er at arbejde for både din babys og dit velvære – samtidig med at vi tager os af miljøet. Derfor ønsker vi at tilbyde bleer, hvor vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten eller ydeevnen, men som alligevel er et bedre alternativ for både miljø og mennesker.

Vi har sat ambitiøse mål

Vi ved, at vi ikke gør alt perfekt endnu. Vi kan altid udvikle mere, når det gælder arbejdet for en mere bæredygtig verden. Og trin for trin bliver vi bedre. For at drive vores egen udvikling videre og fremskynde den har vi sat ambitiøse mål for, hvad vi skal opnå, og hvornår. Klimaet kan ikke vente.

Goal 1

Et af vores vigtigste mål er at reducere vores CO2-aftryk og ikke kun fra vores egen virksomhed. Det handler også om den indsats, der ydes, før materialet når frem til vores produktion, og den indsats, der ydes, efter at en ble er blevet brugt og kommet i skraldespanden.

Vi stræber efter at reducere vores samlede CO2-aftryk med 33% inden 2030.*

*Sammenlignet med referenceåret 2008

Goal 2

Godkendt af Science Based Targets

Vi ønsker at bidrage til et bæredygtigt, cirkulært samfund, der præges af genvinding og genbrug, og derfor engagerer vi os ofte i initiativer for at opnå dette. Vores mål for energi, transport og materiale skal bidrage til mindre indvirkning på miljøet.

Science Based Targets er et samarbejde mellem organisationer over hele verden om at gøre det nemmere for virksomheder at arbejde med og opstille klimamål. For os betyder det, at vi får klare retningslinjer for, hvor meget og hvor hurtigt vi skal mindske vores udledning for at hjælpe med at reducere den globale opvarmning.

Vi tror på, at hvis vi alle hver især gør vores del, vil vores kombinerede indsats gøre en stor forskel til det bedre.