Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her


Hvilke mål vi stræber efter

Hvilke mål vi stræber efter...

Vi er på en spændende rejse mod at blive mere bæredygtige. Vi udforsker nye veje, mens vi lærer af vores erfaringer. Vi holder også altid fokus på det næste skridt i arbejdet...

Vi stræber mod nye højder

Bæredygtighed har altid været en høj prioritet for os, og vi bestræber os konstant på at øge vores ambitionsniveau, så vi bliver endnu bedre i fremtiden. Vi ser, at forældre bliver mere og mere miljøbevidste, når de vælger produkter til deres børn. Vi ønsker at tilbyde bleer, som har maksimal kvalitet og funktion, og som samtidig er gode for miljø og mennesker.

Vi vil være de bedste, så du ved, at du træffer det bedste valg for dit barn og for dig selv, og bidrager til en mere bæredygtig verden for dit barn at vokse op i.

Vi har sat ambitiøse mål

Vi ved, at vi ikke gør alt perfekt endnu. Vi kan altid udvikle mere, når det gælder arbejdet for en mere bæredygtig verden. Og trin for trin bliver vi bedre. For at drive vores egen udvikling videre og fremskynde den har vi sat ambitiøse mål for, hvad vi skal opnå, og hvornår. Klimaet kan ikke vente.

Et af vores vigtigste mål er at reducere vores CO2-fodaftryk og ikke kun fra vores egen virksomhed. Det handler også om den indsats, der ydes, før materialet når frem til vores produktion, og den indsats, der ydes, efter at en ble er blevet brugt og kommet i skraldespanden.

Vi stræber efter at reducere vores samlede CO2-fodaftryk med 33 % inden 2030.*

*Sammenlignet med referenceåret 2008

Godkendt af Science Based Targets

Vi ønsker at bidrage til et bæredygtigt, cirkulært samfund, der præges af genvinding og genbrug, og derfor engagerer vi os ofte i initiativer for at opnå dette. Vores mål for energi, transport og materiale skal bidrage til mindre indvirkning på miljøet.

Science Based Targets er et samarbejde mellem organisationer over hele verden om at fremme virksomheders indsats for at nå Parisaftalens 2-gradersmål. For os betyder det, at vi får klare retningslinjer for, hvor meget og hvor hurtigt vi skal reducere vores emissioner for at hjælpe med at holde den globale opvarmning under 2 grader.

Vi tror på, at hvis vi alle hver især gør vores del, vil vores kombinerede indsats gøre en stor forskel til det bedre.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...