Libero touch - bedst i test

Vi elsker at gøre tingene igen og igen.
Og nu - for niende gang - er vores bleer Bedst i Test! Ifølge Mødregruppen i magasinet Vores Børn, udtales der om Libero Touch størrelse 6: 
" K-v-a-l-i-t-e-t. Så kort kan det siges!"

HURRA! Vi takker ydmygt og er stolte af den fine udmærkelse! 

Website feed 700x336 - v2

2022 lægger ud med et flot resultat for Libero Touch.
Mødregruppen i Vores Børn har kåret vores Libero Touch str. 5, som deres favorit.

De udtaler bl.a., at bleen er blødere end blød og er svaret på bleernes Rolls Royce!

Vi takker for kåringen - vi er stolte!

700x336_website-feed-januar-2022

Sidst vi vandt Bedst i test i Vores Børn var i december 2020.
Vi har gjort det igen! Libero Touch pants str. 5 er lige blevet kåret som mødregruppens favorit! Vi takker ydmygt for kåringen!

700x336_1

Igen vinder Libero Touch i Vores Børns test i deres mødregruppe. Vi er ualmindeligt stolte over, at Libero Touch almindelig ble, størrelse 4 igen vandt testen blandt de testede blemærker. Mødregruppen udtaler bland andet, at Libero Touch str. 4 er bleernes svar på 24 karat guld og har en tip top sugeevne. 

vores-badge_DK-2020

Vores Børn har i 2019 igen spurgt mødregruppen, hvilken ble de syntes bedst om, og vi er stolte af, at vores Libero Touch almindelig ble, størrelse 4 vandt testen blandt de testede blemærker. Om designet siges blandt andet, at bleen skriger af luksus og pasform og sugeevne er i top. 

sca_libero_bedstitest-touch4_puff (002)

Vores Børn har igen spurgt mødregruppen, hvilken ble de syntes bedst om, og igen vandt Libero Touch - faktisk blev Libero Touch bukseble str. 5 en sikker vinder blandt de testede blemærker.

SCA_Libero_Bedstitest_Puff

Vi er igen utroligt stolte over, at have vundet magasinet Vores Børn’s bletest, hvor Libero Touch åbne bleer str. 4 vandt som bedste ble i testen.

bedst-i-test_facebook_okt2017

Vi er stolte over, at Libero Touch bukseble str. 5, er blevet kåret som Mødregruppen favorit og testvinder i april 2017.

bedst-i-test_2

Hvor er vi stolte - Libero Touch str. 3 testvinder i Vores Børn.

libero_test2