Libero Touch - Bedst i test

image

Sidst vi vandt Bedst i test i Vores Børn var i december 2020.
Vi har gjort det igen! Libero Touch pants str. 5 er lige blevet kåret som mødregruppens favorit! Vi takker ydmygt for kåringen!

Igen vinder Libero Touch i Vores Børns test i deres mødregruppe. Vi er ualmindeligt stolte over, at Libero Touch almindelig ble, størrelse 4 igen vandt testen blandt de testede blemærker. Mødregruppen udtaler bland andet, at Libero Touch str. 4 er bleernes svar på 24 karat guld og har en tip top sugeevne. 

image
image

Vores Børn har i 2019 igen spurgt mødregruppen, hvilken ble de syntes bedst om, og vi er stolte af, at vores Libero Touch almindelig ble, størrelse 4 vandt testen blandt de testede blemærker. Om designet siges blandt andet, at bleen skriger af luksus og pasform og sugeevne er i top. 

Vores Børn har igen spurgt mødregruppen, hvilken ble de syntes bedst om, og igen vandt Libero Touch - faktisk blev Libero Touch bukseble str. 5 en sikker vinder blandt de testede blemærker.

image
image

Vi er igen utroligt stolte over, at have vundet magasinet Vores Børn’s bletest, hvor Libero Touch åbne bleer str. 4 vandt som bedste ble i testen.

Vi er stolte over, at Libero Touch bukseble str. 5, er blevet kåret som Mødregruppen favorit og testvinder i april 2017.

image
image

Hvor er vi stolte - Libero Touch str. 3 testvinder i Vores Børn.

Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...