Planlægger artikler

Libero_Recruitment_2021_16_moms kissing tummy on the bed

Fertilitetsbehandlinger

At have brug for hjælp til at blive gravid bliver mere og mere almindeligt. Men hvilke fertilitetsbehandlinger findes der, og hvad passer til hvem?

libero_recruitment_2021_4_pregnant-couple-in-sofa_mobile

Reagensglasbefrugtning - IVF

Kunstig befrugtning anvendes ved alle typer af ufrivillig barnløshed hos danske par. Efter tre forsøg lykkes det for omkring to tredjedele at blive forældre.

libero_recruitment_2021_20_early-pregnant-woman-in-window_mobile

Undersøg din fertilitet

Mellem hvert 4. og 6. par, som vil have børn, får problemer med ufrivillig barnløshed. En årsag kan være, at fertiliteten er nedsat - hos kvinden, manden eller begge. En fertilitetsudredning kan give svar på, hvorfor der ikke sker en befrugtning.

libero_recruitment_2021_22_woman-with-nausea-in-bathroom_mobile

Ufrivillig barnløshed

Nogle gange bliver der ingen graviditet, selvom man længes efter et barn og er stoppet med prævention og forsøger ved hver ægløsning. Opskriften er som regel at planlægge sex ved ægløsningen, leve normalt - og have tålmodighed.

_i2a3234_mobile

Adoption

At adoptere et barn er en måde at skabe en familie, hvis du ikke selv kan eller vil blive gravid. Det er en omvæltende forandring i dit eller - hvis I er et par - jeres liv. At adoptere et barn fra et andet land, som er det mest almindelige, er en proces i flere trin. Den tager som regel flere år.

when-you-have-difficulty-becoming-pregnant-again_id_teaser

Når det er svært at blive gravid igen

Hvis I ikke har haft problemer med at få det første barn, går I måske ud fra, at det er lige så let anden gang. Det er ikke usædvanligt, at det kan tage lidt længere tid for næste graviditet, af den ene eller anden årsag.

libero_recruitment_2021_21_early-pregnant-woman_mobile

Øg chancerne for at blive gravid

Hvis I overvejer at få barn, er der flere ting I kan gøre for at forberede jeres kroppe optimalt på at skabe et barn.