Planlægger artikler

Libero_Recruitment_2021_16_moms kissing tummy on the bed

Fertilitetsbehandlinger

At have brug for hjælp til at blive gravid bliver mere og mere almindeligt. Men hvilke fertilitetsbehandlinger findes der, og hvad passer til hvem?

libero_recruitment_2021_4_pregnant-couple-in-sofa_mobile

Kunstig befrugtning med IVF-behandling

IVF er en forkortelse af in vitro fertilisering og indebærer at selve befrugtningen sker udenfor kroppen, nærmere bestemt i et reagensglas. Det er derfor det ofte kaldes for reagensglasbehandling.

libero_recruitment_2021_20_early-pregnant-woman-in-window_mobile

Fertilitetsundersøgelse - Hvordan fungerer det?

En fertilitetsundersøgelse, eller udredning for barnløshed som det også kaldes, kan give svar på, hvorfor det ikke lykkes at opnå graviditet, trods mange forsøg. Her kan du læse om, hvordan det foregår og hvor man skal henvende sig, hvis man har brug for hjælp.

libero_recruitment_2021_22_woman-with-nausea-in-bathroom_mobile

Ufrivillig barnløshed

Nogle gange bliver der ingen graviditet, selvom man længes efter et barn og er stoppet med prævention og forsøger ved hver ægløsning. Opskriften er som regel at planlægge sex ved ægløsningen, leve normalt - og have tålmodighed.

_i2a3234_mobile

Adoption

At adoptere et barn er en måde at skabe en familie, hvis du ikke selv kan eller vil blive gravid. Det er en omvæltende forandring i dit eller - hvis I er et par - jeres liv. At adoptere et barn fra et andet land, som er det mest almindelige, er en proces i flere trin. Den tager som regel flere år.

when-you-have-difficulty-becoming-pregnant-again_id_teaser

Når det er svært at blive gravid igen

Hvis I ikke har haft problemer med at få det første barn, går I måske ud fra, at det er lige så let anden gang. Det er ikke usædvanligt, at det kan tage lidt længere tid for næste graviditet, af den ene eller anden årsag.

libero_recruitment_2021_21_early-pregnant-woman_mobile

Øg chancerne for at blive gravid

Hvis I overvejer at få barn, er der flere ting I kan gøre for at forberede jeres kroppe optimalt på at skabe et barn.