Bananbrød

Bananbröd

Bananbrød

Sødt, men sundt, let at bage og uovertruffen godt. Bananbrød er et fremragende mellemmåltid til dig, som er gravid, og som ønsker at tilfredsstille den søde tand, men stadig blive mæt!

70 min
1 brød
Ingredienser 1 brød
Modne bananer - gerne brune 2 stk.
Tykmælk 2 dl
Fiberhavregryn 2 dl
Grahamsmel 2 dl
Hvedemel 2 dl
Bicarbonat 1.5 tsk.
1 knivspids salt

Sådan gør du

Num 1
Sæt ovnen på 190 °C over/undervarme, og beklæd en brødform (1,5 liter) med bagepapir.
Num 2
Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel. Tilsæt de resterende ingredienser, og arbejd en tyk, klæbrig dej sammen.
Num 3
Hæld dejen i formen, og bag i den nederste del af ovnen i 50-60 minutter. Tag brødet ud, og lad det køle af, inden du skærer brødet.

Tip!

Tykmælk kan udskiftes med sojayoghurt til veganske brød.