Bananbrød

Bananbrød
Sødt, men sundt, let at bage og uovertruffen godt. Bananbrød er et fremragende mellemmåltid til dig, som er gravid, og som ønsker at tilfredsstille den søde tand, men stadig blive mæt!
70 min
1 brød
Ingredienser | 1 brød |
Modne bananer - gerne brune | 2 stk. |
Tykmælk Kærnemælk | 2 dl |
Fiberhavregryn | 2 dl |
Sådan gør du
Sæt ovnen på 190 °C over/undervarme, og beklæd en brødform (1,5 liter) med bagepapir.
Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel. Tilsæt de resterende ingredienser, og arbejd en tyk, klæbrig dej sammen.
Hæld dejen i formen, og bag i den nederste del af ovnen i 50-60 minutter. Tag brødet ud, og lad det køle af, inden du skærer brødet.
Tip!
Tykmælk kan udskiftes med sojayoghurt til veganske brød.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.