Rugbrød

Rugbrød

Saftigt og sundt rugbrød til morgenmad eller til kaffen. Fantastisk til gravide! Rugbrødet er fyldt med fibre, der fylder og mætter.

70 min.
1 brød - ca. 12 skiver
Ingredienser 1 brød - ca. 12 skiver
Tykmælk 6 dl
Sirup 2 spsk.
Rugmel 6 dl
Rugkerner 1 dl
Havreklid 1 dl
Hørfrø 1 dl
Sesamfrø 0,5 dl
Natron 3 tsk.
Salt 0,5 tsk.

Sådan gør du

Sæt ovnen på 175°C over/undervarme. Beklæd en brødform med bagepapir. Sæt til side.
Bland alle tørre ingredienser i en stor skål. Rør kondenseret mælk og sirup i.
Hæld dejen i formen, og drys om nødvendigt med lidt ekstra rugkerner.
Bages i den nederste del af ovnen i ca. 1 time. Vend brødet ud, og lad det køle af på en rist, inden du skærer det i skiver.

Tip!

Lav boller ved at bage brødet i muffinsforme i stedet. Bages i ca. 25 minutter.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...