Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her


Rugbrød

Rugbrød

Saftigt og sundt rugbrød til morgenmad eller til kaffen. Fantastisk til gravide! Rugbrødet er fyldt med fibre, der fylder og mætter.

70 min.
1 brød - ca. 12 skiver
Ingredienser 1 brød - ca. 12 skiver
Tykmælk 6 dl
Sirup 2 spsk.
Rugmel 6 dl
Rugkerner 1 dl
Havreklid 1 dl
Hørfrø 1 dl
Sesamfrø 0,5 dl
Natron 3 tsk.
Salt 0,5 tsk.

Sådan gør du

Sæt ovnen på 175°C over/undervarme. Beklæd en brødform med bagepapir. Sæt til side.
Bland alle tørre ingredienser i en stor skål. Rør kondenseret mælk og sirup i.
Hæld dejen i formen, og drys om nødvendigt med lidt ekstra rugkerner.
Bages i den nederste del af ovnen i ca. 1 time. Vend brødet ud, og lad det køle af på en rist, inden du skærer det i skiver.

Tip!

Lav boller ved at bage brødet i muffinsforme i stedet. Bages i ca. 25 minutter.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...