Bønnepasta med cremet grønkålsovs

Bønnepasta med cremet grønkålssovs

Bønnepasta er rig på protein og fiber, mens grønkålssovsen er fuld af det sunde jern. Denne ret er enkel, velsmagende og rigtig god for dig, som er gravid!

25 min
4 portioner
Ingredienser 4 portioner
Bønnepasta 200 g
Pastavand til sovsen 2 dl
Madolie 1 spsk
Frisk grønkål 200 g
Rød peberfrugt 1 stk.
Løg 1 stk.
Hvidløg 2 fed
Havrefløde 3 dl
Havremælk 1 dl
Æggeblomme 3 stk.
Parmesan 2 dl fintrevet
Knuste græskarfrø 1 dl
Salt & sort peber

Sådan gør du

Kog bønnepastaen efter anvisningerne på pakken, gem 2 dl pastavand, og hæld derefter pastaen fra og lad den stå.
Opvarm madolie i en stegepande, og tilsæt grovhakket grønkål, peberfrugt, finhakket løg og presset hvidløg. Steg, indtil kålen er faldet sammen og blevet blød.
Pisk pastavand sammen med fløde, æggeblommer, parmesan, salt og peber. Hæld det over kålblandingen. Lad det simre under omrøring, til det får en tykkere konsistens.
Bland med pastaen. Top med græskarfrø inden servering.

Tip!

Det er vigtigt at huske at gemme pastavand. Havrefløde og havremælk kan erstattes med almindelig fløde og mælk.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...