Spinatlasagne

Spinatlasagne
Vegetarisk, cremet og meget lækker lasagne lavet med spinat og røde linser. Rig på fibre og jern, hvilket er så vigtigt for dig, som er gravid!
1 t
8 portioner
Ingredienser | 8 portioner |
Olivenolie | 1 spsk. |
Løg | 1 stk. |
Hvidløgsfed | 2 stk. |
Gulerødder | 3 stk. |
Rød peberfrugt | 1 stk. |
Squash | 1 stk. |
Hvidløgspeber | 1 tsk |
Flåede tomater | 2 dåser |
Vand | 3 dl |
Grøntsagsbouillonterning | 1 stk. |
Røde linser | 2 dl |
Frisk spinat | 200 g |
Lasagneplader | 200 g |
Revet ost | 3 dl |
Salt efter smag |
Sådan gør du
Sæt ovnen på 225 °C, og find et ovnfast fad.
Varm olivenolie i en gryde. Finhak løg, hvidløg, gulerødder, peberfrugter og squash, steg i olien, indtil løg er blødt. Tilsæt hvidløgspeber og salt.
Tilsæt flåede tomater, vand, grøntsagsbouillon og røde linser. Lad blandingen simre ved svag varme i 20 minutter.
Læg skiftevis lasagneplader med linsesauce og frisk spinat i flere lag i formen. Til sidst toppes med revet ost.
Tilbered midt i ovnen i ca. 30 minutter. Tag lasagnen ud, og lad den afkøle lidt inden servering.
Tip!
Røde linser kan udskiftes med grønne. Husk at prikke med en madnål for at tjekke, at lasagnen er færdig.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.